Ads by IBU ProTV

Ultimul corupt din Romania (2012)

Ultimul corupt din Romania

AG
Comedie
97 minute
(25 voturi)
9.9/10

Regizor: Sergiu Nicolaescu

Cu: Mircea Diaconu, Luminita Erga, Tudorel Filimon

Casa de productie: Media Pro Pictures

Sinopsis: Sergiu Nicolaescu a gandit continuarea povestii din Poker inca de cand a terminat-o de filmat si, impreuna...

Sinopsis

Sergiu Nicolaescu a gandit continuarea povestii din Poker inca de cand a terminat-o de filmat si, impreuna cu scenaristul Adrian Lustig si casa de productie MediaPro Pictures, a pregatit noi intamplari pentru protagonistii sai.

Mafiotul Titel Pangica (Horatiu Malaele) a devenit doctor in stiinte si a donat bani pentru un muzeu memorial inchinat vietii si operei sale: de la vanzator de rame in Obor la senator. Custodele muzeului este bunul sau prieten Claudiu Vitelaru (Valentin Teodosiu), caruia i-a furat locul de senator.

Partenerul lor de poker - chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Gaitan) - continua sa ajute nevestele disperate sa-si ia viata in piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor - prin rotatie - Monica Lacusta (Catalina Grama) a ajuns sa aiba si ea o functie in guvern.

Apare, in sfarsit, si Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au asteptat mai rau ca pe Godot in Poker. Mai bine nu-l asteptau. Marcel - general din serviciile secrete - trebuie sa rezolve eterna si fascinanta cerinta a Bruxelles-ului: sa aresteze un corupt. Si cine e mai la indemana pentru asta decat unul dintre prietenii de-o viata? Care dintre ei?

Actori

Vezi toti actorii ›
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu
Luminita Erga
Luminita Erga
Tudorel Filimon
Tudorel Filimon
Gloria Gaitan
Gloria Gaitan
Asistenta sefa

Galerie foto

Vezi toate imaginile ›