Ads by IBU ProTV

PROGRAM PROCINEMA

  • 06:00
    La Maruta
    120 min.
  • 08:00
    Pe urmele dinozaurilor
    105 min.
  • 09:45
    La bloc
    135 min.
  • 12:00
    Hotelul Marigold
    165 min.
  • 14:45
    Rocky Balboa
    120 min.
  • 16:45
    Goana dupa cadou
    105 min.
  • 18:30
    La bloc
    120 min.
  • 20:30
    Lara Croft: Leaganul vietii
    150 min.
  • 23:00
    Misterele casei bantuite
    105 min.
  • 00:45
    Lara Croft: Leaganul vietii
    135 min.
  • 03:00
    Misterele casei bantuite
    90 min.
  • 04:30
    La bloc
    45 min.
  • 05:15
    La Maruta
    105 min.