marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

FOTO! Sunt MORTALE! Cele mai sangeroase 10 femei din filme!

Fie ca-s crescute sa ucida sau se transforma in criminale in urma unor circumstante tragice, aceste zece adolescente sunt orice numai gingase nu. In principiu, daca ar fi sa dai nas in nas cu ele, ar fi bine sa fie de partea ta, altfel efectul lor este unul letal.

FOTO! Sunt MORTALE! Cele mai sangeroase 10 femei din filme!

Hanna Heller, “Hanna” (2011)
Crescuta de tatal sau pentru a fi un asasin impecabil, Hanna descopera prietenia in timpul unei calatorii de razbunare. Aceasta tanara de 16 ani este totusi o criminala cu sange rece care-si elimina dusmanii impuscandu-i, cu un arc sau cu mainile goale.

Mathilde, “The Professional” (1994)
N-ai zice ca Natalie Portman ar putea sa te casapeasca, mai ales daca ar avea 12 ani. Ei bine, orfana Mathilde este luata sub aripa protectoare a criminalului Leon, care o invata tot ce trebuie in materie de arme.



Hit-Girl, “Kick-Ass” (2010)

Poate Mathilde este novice, dar Hit-Girl (Chloe Moretz) este deja la categoria profesionisti, ea fiind crescuta pentru a lupta impotriva infractorilor.



Frigga/Madeleine, “They Call Her One Eye” (1973)

Traumatizata la o varsta frageda, muta Frigga (Christina Lindberg) este drogata si rapita, obligata sa se prostitueze si mutilata. E clar ca are pentru ce sa se razbune si nu o impiedica absolut nimic s-o faca.

Claudia, “Interview with the Vampire” (1994)
Feriti-va de micuta Kirsten Dunst ca n-o opreste nimic sa sara la gatul vostru. A fost transformata in vampir de catre Lestat, ei bine, el este si cel care trebuie sa plateasca pentru asta.



Eli, “Let the Right One In” (2008)

Inca sunt controverse daca Eli este sau nu, din punct de vedere tehnic, o fata.Si asta pentru ca nu este, din punct de vedere fizic, om, ci vampir. In orice caz, ea este capabila sa ucida cu sange rece si sa-si faca inamicii bucatele, doar de dragul unui prieten.

Azumi, “Azumi” (2003), “Azumi 2: Death or Love” (2005)
Educata pentru a fi o masinarie ucigasa, asasina Azumi se intreaba daca poate renunta la sabia sa pentru o viata normala. Nu dureaza mult pana realizeaza ca trebuie sa-si termine misiunea, adica sa spintece cateva personaje care nu-i dau pace.

Carrie White, “Carrie” (1976)
Adolescenta asta… timpul rebeliunii impotriva parintilor, schimbarea in femeie si de ce nu, omorarea colegilor cu ajutorul puterilor telechinetice. Cei care au suparat-o pe Carrie la bal ar fi bine s-o evite pentru o vreme.

Charlie McGee, “Firestarter” (1984)
Tot in categoria tinerelor cu puteri supranaturale, Charlie (Drew Barrymore) are 8 ani si poate aprinde focul cu puterea mintii. Da, este utila in excursiile cu cortul, dar nu si cand se supara.



Ami, “The Machine Girl” (2008)

Cand fratele sau este ucis, scolarita Ami isi pierde un brat in incercarea de a-l razbuna. Dupa ce in locul bratului isi monteaza o arma, se intoarce sa-si termine treaba. Niciun ninja Yakuza nu-i poate face fata.

 
Sursa: movieline.com/
 



Modifică setările cookies