marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

12 Years a Slave: italienii au dat jos posterele cu Brad Pitt si Michael Fassbender, de ce au creat controverse aceste imagini

Italienii au dat jos posterele cu Brad Pitt si Michael Fassbender dintr-un cinematograf, dupa ce fanii s-au plans ca producatorii se folosesc de imaginea lui Pitt, care are un rol minor in film, pentru a promova pelicula, scriu cei de la The Wrap.

12 Years a Slave: italienii au dat jos posterele cu Brad Pitt si Michael Fassbender, de ce au creat controverse aceste imagini


Producatorii de la Lionsgate au decis sa dea jos afisele de promovare pentru 12 Years a Slave dintr-un cinematograf italian, dupa ce spectatorii s-au plans ca sunt indusi in eroare. Afisele de marime impresionanta il infatiseaza pe Brad Pitt, ca si acum ar avea un rol principal. Starul este producatorul filmului si are un rol minor in film. Al doilea poster il arata pe Michael Fassbender, care are rol secundar, dar nu exista nici un poster in care sa apara starul filmului, Chiwetel Ejiofor, care il joaca pe Solomon Northrup, eroul filmului.

Drama brutala despre sclavie, regizata de Steve McQueen a generat discutii aprinse in blogosfera din cauza acestor afise si tehnici de promovare. Producatorii de la Lionsgate, care distribuie filmul au declarat ca "posterele nu au fost autorizate si nu au fost aprobate de catre nimeni implicat in productia filmului", conform The Wrap.
 

 


BIM Distribuzione, cei care distribuie pelicula in Italia, nu au oferit o declaratie oficiala, dar au scos imediat posterele false din cinema. Pana acum, 12 Years A Slave a obtinut incasari de 37 de milioane de dolari in SUA, din primele vizionari si va fi relansat pe piata. A primit 7 nominalizari la Globurile de Aur, la toate categoriile importante si domina sezonul premiilor, fiind considerar favorit la Oscar pentru categoria Best Picture.


Drama Twelve Years a Slave este bazata pe romanul autobiografic al lui Solomon Northup, personaj interpretat in film de Chiwetel Ejiofor. Solomon este un om de culoare educat, cu familie, care a locuit in  New York, in 1853. Acesta este abordat intr-o zi de doi barbati, care ii ofera o slujba in Washington, dar cand Solomon apare pentru a incepe munca, acesta este rapit si fortat sa devina sclav pentru urmatorii 12 ani. Michael Fassbender va juca rolul lui Edwin Epps, stapanul de sclavi care timp de 12 ani, i-a marca viata fizic si psihic lui Solomon.

Filmul are o distributie impresionanta: Michael Fassbender, Chiwetel Ejiofor,  Benedict Cumberbatch, Brad Pitt, Paul Giamatti, Sarah Paulson, Paul Dano si este regizat de Steve McQueen, cunoscut pentru dramale Shame si Hunger, ambele cu Michael Fassbender in rol principal. Coloana sonora ii apartine lui Hans Zimmer. Cinefilii asteapta cu nerabdare acest proiect, pe care presa il considera un favorit in sezonul premiilor, dar si la Oscar, in 2014.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies