marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

32 de actori care au pierdut roluri celebre: Will Smith in Matrix si Nicolas Cage ca Iron Man?

De-a lungul carierei, actorii au parte de multe ocazii si roluri care le pot schimba destinul pentru totdeauna. Insa, nu de putine ori, cele mai mari staruri de la Hollywood au dat cu piciorul unor filme ce au devenit memorabile. Cum ar fi aratat Matrix cu Will Smith in rolul lui Neo? Si cat de bun ar fi fost Nicolas Cage in rolul super eroului Iron Man? Cei de la FOX au ales o lista cu 32 de nume sonore de la Hollywood care au ratat roluri celebre.

32 de actori care au pierdut roluri celebre: Will Smith in Matrix si Nicolas Cage ca Iron Man?



Mel Gibson in „The Terminator”?

Daca Mel Gibson ar fi acceptat oferta de a juca in „The Terminator”, cuvintele „I’ll be back” nu ar fi avut acelasi impact ca cel oferit de Arnold Schwarzenegger. Franciza "Terminator", care prezinta aventurile unui cyborg indestructibil - jucat de Arnold Schwarzenegger - trimis din viitor intr-o misiune pe Terra, a generat incasari de peste 1 miliard de dolari. Actorul Arnold Schwarzenegger, in varsta de 65 de ani, a confirmat recent ca va juca din nou acest rol si ca va incepe filmarile pentru "Terminator 5" in ianuarie 2014, informeaza Reuters. Arnold Schwarzenegger a interpretat rolul unui robot trimis din viitor in primele trei filme din aceasta franciza - lansate in 1984, 1991 si 2003.

 



 

Robin Williams ca Joker?

 


Intr-un interviu, actorul a marturisit ca a fost chemat inaintea lui Jack Nicholson sa-l interpreteze pe Joker in filmul „Batman” din 1989. Hollywood-ul a produs o serie intreaga de filme si seriale, inclusiv desene animate, pe tema lui Batman, care au suscitat un interes constant din partea publicului, fie el de cinema sau de televiziune. Decorurile, costumele si efectele speciale primeaza, filmele cu Batman fiind adevarate simfonii vizuale, iar “Batman” din 1989 nu putea sa faca exceptie. Filmul a fost distins cu Oscarul pentru regie artistica / decoruri si nominalizat la Globul de Aur pentru interpretare rol masculin secundar (Jack Nicholson).

 



Will Smith in „The Matrix”?



Actorul a refuzat deoarece nu s-a putut vedea in ipostaza respectiva. Intrebat mai tarziu ce parere are de serie, a marturisit ca Keanu Reeves a facut o treaba mai buna decat cea care ar fi facut-o el. Matrix a facut pentru filmele science fiction in '90 ce a facut Blade Runner pentru ele in '80. A luat 4 Oscaruri la categorii mai putin importante ca efecte speciale, sunet, montaj, insa merita sa fie recunoscut de Academia Americana si la categoria cel mai bun film. Matrix este filmul de la care se astepta sa fie deschizator de noi frontiere in cinematografie. Filmat cu o tehnologie revolutionara in domeniu, aceasta pelicula a ramas peste ani ca filmul ce creeaza tot ce imaginatia noastra ar putea vreodata sa vrea realizeze.

 

 

 

Nicolas Cage ca „Iron Man”?


Este dificil de imaginat faptul ca franciza ar fi avut acelasi efect fara Robert Downey Jr. in rolul lui Tony Stark, aka „Iron Man.” Cu toate acestea, in 1997,  Nicolas Cage s-a aratat interesat de faimosul rol. Din cauza intarzierii productiei cu un deceniu, la reluarea proiectului, rolul a fost revendicat de catre Downey.  Seria a ajuns deja la al treilea film, iar „Iron Man 3” este acum al doilea cel mai bun film cu super eroi la nivel de incasari din toate timpurile, primul fiind The Avengers, care are 1.5 miliarde de dolari. Pe pietele din afara Americii, filmul a obtinut 700 de milioane de dolari. Acum, Iron Man 3 este al 11-lea cel mai profitabil film din istorie.

 

 

Zooey Deschanel in „Silver Linings Playbook”?


Rolul ce i-a adus premiul Oscar lui Jennifer Lawrence era cat pe ce sa fie obtinut de catre actrita Zooey Deschanel. Nebunia in filmul lui David O. Russell este doar un pretext pentru o poveste de dragoste si de viata apropiata de realitate, fara exagerari si fara siropeala clasica de la Hollywood. Bradley Cooper este Pat Solitano, un barbat care a piedut totul, dupa ce si-a prins sotia inselandu-l cu un alt barbat. Momentul il innebuneste, acesta ajungand sa sufere de bipolarism. Dupa ce a petrecut 4 ani intr-un spital psihiatric, Pat s-a mutat inapoi la parintii sai. Acesta incearca sa se reimpace cu fosta sotie, fiind convins ca nu au trecut decat cateva luni de la plecarea sa. Tatal sau (Robert De Niro) se afla mereu intr-o dispozitie proasta, deoarece este suporter al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles, echipa care pierde meci dupa meci. Intre timp, situatia se schimba atunci cand Pat o intalneste pe Tiffany (Jennifer Lawrence), o frumoasa vecina, care are probleme mintale, de asemenea. Aceasta incearca sa-l ajute pe Pat sa-si salveze relatia cu fosta sotie, insa lucrurile se complica.

 

 

 

Tom Cruise in „Salt”?

Thriller-ul de spionaj din 2010, „Salt”, trebuia sa aiba in rolul principal un mascul, Edwin A. Salt, pentru care Cruise ar fi fost potrivit, insa dupa ce a citit scenariul, Angelina Joile s-a aratat interesata, asa ca barbatul s-a transformat in personaj feminin, Evelyn Salt. In „Salt”, Angelina Jolie joaca rolul unui agent CIA - Evelyn Salt care este acuzata ca lucreaza pentru rusi si ca a primit misiunea de a-l asasina pe presedintele Statelor Unite ale Americii. Salt trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si salva reputatia, a-si reabilita numele si a demonstra ca este un bun patriot. Incercand sa isi apere sotul, sa se reuneasca cu familia si sa-i convinga pe fostii colegi din CIA de faptul ca altcineva este tradatorul, Evelyn Salt apeleaza la toate abilitatile de care dispune si la anii de experienta in serviciul unei agentii secrete. Evitand sa fie capturata de catre ofiterii CIA, frumoasa Evelyn trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia inainte ca cele mai puternice forte din lume sa stearga orice urma a existentei sale.

 

 

 

 

Thomas Jane ca Don Draper?

Jon Hamm a marturisit faptul ca a primit rolul din filmul „Mad Man” incognito, intial fiind dorit  Thomas Jane. Acesta din urma a refuzat deoarece nu era interesat de productii TV. Situatia s-a schimbat totusi, Thomas Jane jucand in prezent in productia HBO, „Hung”. Plasata  in New York-ul anilor '60, drama "Mad Men", sexy si provocatoare urmareste indeaproape viata competitiva a barbatilor si a femeilor de pe Madison Avenue, o lume a publicitatii, o lume egoista, unde jucatorii cheie fac o arta din vanzari. Seria se invarte in jurul vietii lui Don Draper, care este un as in aceasta meserie, si de altfel in jurul colegilor de la  Sterling Cooper Advertising Agency. In timp ce isi face jocul, atat in afaceri, cat si si viata sentimentala, el trebuie sa faca fata schimbarilor, ce nu inceteaza sa isi faca aparitia.

 



 

 

Lindsay Lohan in „The Hangover”?

Lindsay Lohan a fost contactata pentru a interpreta rolul lui Jade, o stripperita, dar a refuzat, crezand ca scenariul nu are potential. Rolul a fost mai tarziu dat lui Heather Graham. Seria se invarte in jurul aventurilor pe care trei prieteni Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) si Alan (Zach Galifianakis) le au dupa o noapte de betie crunta. Hollywood Reporter nota in urma cu cateva luni ca cei 3 actori cereau cate 15 milioane de dolari fiecare pentru Hangover 3. Cele trei staruri care au realizat doua dintre cele mai profitabile comedii din istorie luau in 2009 cand a fost lansat  "The Hangover" un salariu de cel mult un milion de dolari fiecare.

 

Hugh Jackman ca James Bond?


 Inainte ca Daniel Craig sa fie desemnat noul James Bond din 2006, Hugh Jackman a fost  abordat pentru rol. Actorul a refuzat deoarece in acelasi timp filma pentru „X-Men 2”. In 2005,  inainte de premiera acestui film actorul Daniel Craig, un necunoscut la acea vreme, era bombardat cu scrisori de amenintare cu moartea din partea fanilor James Bond. A filmat sub presiunea ca daca versiunea sa de James Bond va fi un esec, toata lumea il va uri. Intre timp, Daniel Craig a castigat admiratia multora, inclusiv a lui Roger Moore, si el un fost 007, care a declarat recent ca il considera pe mai tanarul actor cel mai bun James Bond, cu cel mai bun corp si cu cea mai buna interpretare.

 

 



 

Jennifer Lawrence in „Twilight”?

 

Actrita si-a dorit rolul Bellei, insa proiectele „Silver Linings Playbook” si „Hunger Games” i-au adus celebritate si au pus-o pe harta celor mai importante actrite, iar comedia-drama a lui David O.Russell i-a adus si Oscarul. Viata unei adolescente pe nume Bella ia o turnura diferita din momentul in care se muta in oraselul Forks-Washington, pentru a locui cu tatal ei. Initial totul i se pare deprimant, pentru ca trebuie sa se acomodeze cu noua locuinta si cu noii colegi, insa la scurt timp il intalneste pe misteriosul si seducatorul vampir Edward Cullen.
 

 


Emma Stone in „Heroes”?

 

Emma Stone si-a dorit cu ardoare rolul, insa acesta i-a revenit lui Hayden Panettiere. „Heroes” este un serial american creat de Tim Kring pentru postul NBC. Acesta spune povestea unor indivizi obisnuiti care descopera ca au abilitati extraordinare. Serialul exploreaza modalitatea in care ei se adapateaza schimbarilor si rolul lor in prevenirea catastrofelor si salvarea umanitatii. Serialul pune accent pe "fenomene paranormale" care constau in puterea pe care o detin o serie de oameni cu "daruri" speciale denumiti eroi.

 

 

Burt Reynolds in „Pretty Woman”?

Actorului i-a fost oferit rolul lui Edward Lewis, insa l-a refuzat. Comedie romantica a devenit un simbol al povestilor de dragoste cinematografice. Edward Lewis, un barbat bogat care nu-si mai poate dori nimic de la viata, intalneste intamplator o femeie de moravuri usoare, de care se indragosteste. Tanara invata alaturi de el cum sa se imbrace, cum sa manance elegant si cat de frumoasa este muzica de opera.

 



Robert De Niro in „Big”?

Pelicula de succes din1988 nu ar fi fost acelasi lucru fara Tom Hanks in rolul lui Josh, insa personajul mai avea putin si ajungea la Robert de Niro. Producatorii l-au inlocuit cu Hanks pentru ca cerea prea multi bani pentru rol.
Tom Hanks interpreteaza rolul unui copil de 12 ani care doreste sa iasa din propria piele pentru a trai experienta unui om matur. Printr-o minune, dorinta sa este implinita. Peste noapte el devine un om in toata firea, insa mintea ii ramane tot de copil. El ajunge la 30 de ani directorul unei fabrici de jucarii care poate sa-si indeplineasca acum toate proiectele fanteziste. Situatii comice, scene care provoaca hohote de ras intr-un film care a declansat la Hollywood un intreg val al productiei cinematografice pe teme foarte apropiate.

 




Daniel Day-Lewis in „Pulp Fiction”?

Quentin Tarantino a dezvaluit recent faptul ca Daniel Day-Lewis ar fi trebuit sa-l joace pe Vincent Vega in „Pulp Fiction”. Acesta si-a dorit rolul, insa a ajuns la John Travolta, in cele din urma. Comedie neagra, construita eliptic, nonlinear, pe cateva povesti principale, ale caror personaje interactioneaza, sub o forma sau alta. Doi tipi care vor sa jefuiasca un magazin intalnesc doi asasini care au de recuperat un obiect miraculos pentru seful lor, care are o intelegere cu un boxer, pe care acesta n-o respecta. Exista, desigur, o seama de povesti "secundare", care le sustin si le intregesc pe cele principale, intr-o perfecta sfera "tarantineasca".

 

 

 

Tom Cruise in „Goodfellas”?

Daca producatorul Irwin Winkler ar fi intervenit, rolul lui Henry Hill nu ar fi ajuns la Ray Liotta, ci la Cruise. O capodopera a genului semnata Martin Scorsese. Henry Hill (Ray Liotta) este un gangster de mana a doua care ia parte la o spargere impreuna cu Jimmy Conway (Robert de Niro) si Tommy De Vito (Joe Pesci). Ultimii doi ajung apoi sa devina personaje importante ale Mafiei, in timp ce Henry este afectat de succesul lor. Filmul este inspirat de un caz real si povestea lui este conturata in jurul lui Henry, mafiotul care isi vede prietenii urcand pe scara ierarhica a crimei.

 



 

Frank Sinatra ca „Dirty Harry”?

Legenda muzicii a fost in tratative pentru a-l juca pe politistul Harry, insa a fost nevoit sa plece din distributie din cauza unor probleme de sanatate survenit in urma filmarilor la pelicula „The Manchurian Candidate”. Povestea lui Harry Callahan, interpretat magistral de Clint Eastwood, inspectorul care se conduce dupa principiul „legea este prea blanda pentru criminali” a adus sute de milioane de dolari incasari producatorilor filmului si o faima mondiala lui Eastwood.

 

 

 


Sarah Polley in „Almost Famous”?

Regizorul Cameron Crowe o alesese pe Sarah Polley pentru a o interpreta pe Penny Lane in „Almost Famous”, insa a realizat in pre-productie ca mai potrivita ar fi Kate Hudson. Filmul spunea povestea lui William Miller (Patrick Fugit) care reuseste sa obtina de la Rolling Stone comanda unui articol despre Stillwater, o formatie rock in plina ascensiune. Mai mult, reuseste sa se smulgă de sub aripa extrem de protectoare a mamei lui (Frances McDormand) si sa plece in turneu cu formatia, cu o gasca vesela de fete si cu speranta ca va scrie reportajul vietii lui.

 

 

Nicolas Cage ca „The Wrestler”?

Rolul din 2008 ce a revolutionat cariera lui Mickey Rourke si care i-a adus acestuia un Glob de Aur, era cat pe ce sa nu fie al lui. Personajul lui Randy "The Ram" Robinson nu a ajuns la Cage, cel mai probabil deoarece nimeni nu poate accepta ideea de-al vedea pe acesta la bustul gol si nici nu avea pregatirea fizica necesara. Randy "The Ram" Robinson (Mickey Rourke), un wrestler profesionist celebru prin anii '80, este fortat sa se retraga cand un atac de cord ii dovedeste ca va muri in ring daca nu renunta la sport. Barbatul se angajeaza intr-un magazin de delicatase, se apropie de o stripteuza trecuta de prima tinerete si incearca sa se reimpace cu fiica lui instrainata. Totusi, ocazia unui meci impotriva vechiului sau oponent, Ayatollah-ul, il face pe Ram sa sa-si incerce pentru o ultima oara puterile in ring.

 



 

Eminem in „Wanted”?

 

Scriitorul si creatorul de benzi desenate la baza careia sta filmul, Mark Millar, il dorea pe Eminem sa joace in productie, avand in vedere faptul ca personajul semana perfect cu acesta. Cu toate ca s-a zvonit ca au avut loc tratative intre reprezentantii artistului si producatori, propunerea nu a ajuns la Eminem decat la mult timp dupa ce rolul i-a fost atribuit lui James McAvoy. Filmul il prezinta pe tanarul Wesley (James McAvoy) afla in urma asasinarii tatalui sau ca acesta fusese liderul unei misterioase organizatii de asasini, al carei scop era pastrarea ordinii mondiale. Antrenat de Sloan (Morgan Freeman) si echipa lui, Wesley va incerca sa calce pe urmele tatalui sau.

 



 

O.J. Simpson in „Terminator”?

Motivul pentru care fotbalistul nu a fost ales este ca avea fata prea prietenoasa pentru un asemenea rol, in mod ironic. Actiunea filmului se desfasoara in 1984, si introduce conceptul de "Terminator", mai exact personajul titular (Arnold Schwarzenegger), un asasin cyborg, trimis inapoi in timp din anul 2029 de catre o rasa de masini controlate de inteligenta artificiala Skynet care doresc sa extermine rasa umana.

 



 

Haley Joel Osment in „Harry Potter”?

In momentul in care seria a fost pentru prima data pusa sub problema ecranizarii, Steven Spielberg a dorit sa-l faca film animat, vocea lui Harry urmand sa fie a lui Haley Joel Osment. Din fericire pentru Daniel Radcliffe, planul a fost abandonat.
Harry Potter este un baiat ce traieste cu unchii si cu varul lui. I-a fost spus ca părintii i-au murit pe cand avea doar un an intr-un accident de masina, iar unchii lui au grija de atunci de el. Este tratat destul de rau acasa, stand intr-o camaruta amenajata sub scari. Intr-o zi, Harry verifica posta si observa o scrisoare adresata lui, de la scoala de vrajitorie Hogwarts, insa unchiul lui rupe scrisoarea, nelasandu-l sa o citeasca. In următoarele zile, o multimee de bufnite bombardeaza casuta postala cu scrisori asemanatoare, pe care unchiul Vernon le arde. Intr-un efort de a evada, familia Dursley se muta din loc in loc ajungand in cele din urma pe o insula parasita.

 

 

 

Kate Winslet in „Bridget Jones's Diary”?

O multime de actrite, printre care Kate Winslet, Helena Bonham Carter si Rachel Weisz au dorit rolul, insa acesta a fost obtinut de Renee, o actrita texana, a carei cariera a inflorit odata cu aceasta prestatie. Povestea se concentreaza asupra lui Bridget care era convinsa ca toata lumea intelege perfect in afara de ea. Ambitiile ei sunt putine: ar vrea sa slabeasca si sa gaseasca dragostea adevarata- dar sunt aparent irealizabile. Viata sa romantica este in stadiul de criza perpetua. La inceputul noului an, Bridget decide ca a venit timpul sa preia controlul asupra vietii ei si incepe sa tina un jurnal.

 

 

 

Eric Stoltz in „Back to the Future”?

Cand i-a fost oferit rolul, Michael J. Fox, era mult prea ocupat cu filmarile pentru „Family Ties”. Astfel, producatorii au inceput filmarile cu Eric Stoltz, insa nu au fost multumiti de rezultat. In acest mod a ajuns Fox din nou in productie, reusind sa impace ambele companii, producatorii lui „Back to the Future” fiind de acord sa filmeze cu acesta noaptea.Povestea il prezinta pe Marty in timpul incredibilei calatorii in timp, unde trebuie sa se asigure ca parintii sai, adolescenti, Crispin Glover si Lea Thompson, se intalnescsi se indragostesc pentru ca el sa poata reveni in viitor.

 

 



Molly Ringwald in „Pretty Woman”?

 Molly pare sa fi fost prima alegere a producatorilor „Pretty Woman”, alaturi de actrite precum Meg Ryan, Kim Basinger, Sandra Bullock si Heather Locklear. Rolul a ajuns la Julia Roberts. Bazat pe o poveste adevarata, scenariul la Pretty Woman este centrat pe norocul unei prostituate din Hollywood, Vivian Ward, care este angajata de un om de afaceri foarte bogat, Edward Lewis, sa fie escorta lui la mai multe intalniri sociale sau de afaceri, iar relatia lor se dezvolta pe durata sederii de o saptamana a lui Vivian la el in camera de hotel.

 

 

Val Kilmer in „Dirty Dancing”?

Actorul a plecat din distributie deoarece nu dorea sa fie vazut ca un Don Juan ce face inimile femeilor sa tresara, insa acesta a fost rolul care i-a definit cariera lui Patrick Swayze. Baby Houseman (Jennifer Grey) este o adolescenta de 17 ani, care in fiecare an isi petrece vacanta intr-o tabara de vara la Catskills, alaturi de familia sa. Vacanta pare a fi una obisnuita, pana cand atentia lui Baby este atrasa de instructorul de dans, Johnny Castle (Patrick Swayze). Spionandu-l, Baby afla ca Johnny si Penny, prietena si partenera lui de dans, sunt intr-o situatie delicata. Penny este total bulversata in momentul in care-si da seama ca este insarcinata, iar dupa indelungi ezitari se decide sa intrerupa sarcina. Pus in situatia de a-si gasi o noua partenera, Johnny accepta sa o initieze pe Baby in tainele dansului.

 


 

Nicole Kidman in „The Reader”?
 

Rolul trebuia jucat de Kate Winslet, insa datorita unor intercalari cu filmarile de la „Revolutionary Road”, a fost nevoita sa-i cedeze sarcina lui Nicole Kidman. Aceasta, la randul ei, a plecat din distributie deoarece a aflat ca este gravida, plasandu-i din nou rolul lui Kate. In  2008, Kate obtinea Oscarul pentru cea mai buna actrita cu acest film, care a starnit controverse din cauza scenelor de sex. Atunci cand adolescentul de 15 ani Michael Berg se imbolnaveste de scarlatina si se prabuseste pe strada, este salvat si condus pana acasa de catre Hanna Schmitz, o femeie misterioasa de doua ori mai in varsta decat el. Dupa ce intra in convalescenta, tanarul o cauta pe straina ca sa ii multumeasca pentru ajutorul acordat si intre cei doi incepe o aventura amoroasa pasionala si intensa, care se termina brusc in momentul in care Hanna dispare fara nici o explicatie din viata lui Michael.

 

 

 

John Travolta in „Forrest Gump”?
 

Actorul inca are regrete ca nu a preluat rolul, insa fanii lui Tom Hanks nu ar fi putut sa vada pe altcineva in rolul lui Gump.Povestea incepe cu o pana cazand la piciorul lui Forrest. Forrest o ia si o pune in geanta sa. Asezat pe o banca asteptand autobuzul, Forrest, pe parcursul filmului, isi povesteste viata care este aidoma penei luate de vant. Filmul a devenit o capodopera cinematografica si i-a adus un nou Oscar lui Tom Hanks.

 

 

 

 

Anne Hathaway in „Knocked Up”?

Katherine Heigl a avut norocul sa primeasca rolul deoarece Anne Hathaway l-a refuzat dupa ce a aflat  vor fi scene de nuditate, in care vor fi aratate partile intime ale unor personaje.Pentru Alison Scott (Katherine Heigl) este o noapte importanta pentru ca sarbatoreste recenta promovare la postul de reportare pentru E! Entertainment Network. Pentru Ben Stone (Seth Rogen) este doar o noapte obisnuita de baut. Totusi, in mare parte datorita starii de betie, cei doi se cupleaza si au o aventura de-o noapte. Cand devine destul de evident ca nu se inteleg, se duce fiecare pe drumul sau. Din nefericere pentru amandoi, Alison afla ca e insarcinata si trebuie sa dea de Ben. De vreme ce n-a aflat numarul sau de telefon, singura cale de a-l contacta este prin intermediul site-ului porno pe care-l administreaza impreuna cu amicii sai (Jonah Hill, Jason Segel, Jay Baruchel, Martin Starr).

 

Tom Cruise in „Shawshank Redemption”?
 

Filmul din 1994 pare a fi facut special pentru Tim Robbins si Morgan Freeman, dar daca Rob Reiner ar fi fost pus pe scaunul regizorului, acesta l-ar fi ales pe Cruise si pe Harrison Ford sa-i joace pe Andy Dufresne si "Red". Pana la urma, cel mai iubit film din toate timpurile, conform IMDb.com a fost realizat de Frank Darabont, care i-a preferat pe Morgan Freeman si Tim Robbins. Actiunea filmului „Inchisoarea ingerilor” incepe in anul 1947, cand Andy Dufresne, un tanar bancher, primeste dubla condamnare la inchisoare pe viata pentru uciderea cu sange rece a sotiei sale si a amantului acesteia, chiar daca Andy sustine ca este nevinovat.

 

 

 

 

Christopher Walken in „Star Wars”?

Harrison Ford s-a dovedit a fi un Han Solo veritabil, insa nu a fost singurul luat in calcul pentru serial. Nick Nolte, Al Pacino si Christopher Walken au fost toti doriti pentru a lua rolul principal din franciza. Rolul insa a devenit emblematic pentru cariera lui Harrison Ford si este unul dintre cei mai populari eroi din istoria cinematografiei.

 


 

Gwyneth Paltrow in „Titanic”?

Din nou, interventia regizorului a schimbat lucrurile, James Cameron preferand-o pe Kate Winslet in rolul principal feminin. Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) este o americanca de 17 ani, din clasa superioara, sufocata de limitarile si asteptarile societatii eduardiene, care se indragosteste de tanarul pasager de la clasa a treia, Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), care este un spirit liber. Dupa ce deschide ochii la lumea din afara custii ei aurite, iubirea dintre Rose şi Jack creeaza un puternic mister care va dainui peste ani, pana in prezent.

 



 

Tom Selleck in „Raiders of the Lost Ark”?

   
Filmul din 1981 era cat pe ce sa-l aiba in rolul principal pe Selleck ca Indiana Jones, dar Harrison Ford a luat rolul deoarece Tom era ocupat cu un alt contract. Renumitul arheolog si expert in stiintele oculte, Dr. Indiana Jones (Harrisonn Ford) este angajat de catre Guvernul SUA sa gaseasca legendara Arca a legamantului care se presupune ca mai pastreaza ascunse tabelele cu cele 10 Porunci. Din nefericire, agenti ai Gestapo-ului, temuta politie secreta nazista sunt si ei pe urmele Arcai. O urmarire plina de suspans incepe din Nepal pana la Cairo iar Indy trece prin tot felul de situatii aparent fara iesire care ii ameninta viata.Un film de exceptie semnat Steven Spielberg care a obtinut nu mai putin de 4 premii Oscar in 1982 pentru cele mai bune efecte speciale, cea mai buna regie, cea mai buna coloana sonora (John Williams), cea mai buna editie de film; a fost nominalizat la alte 4 Oscaruri in acelasi an si a fost nominalizat, in acelasi an, la Globul de Aur pentru cea mai buna regie.

 

 

 

Sursa: Fox News

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies