marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

5 filme mai sexy decat Fifty Shades of Grey. Scenele erotice care au facut istorie

Fifty Shades of Grey a fost cel mai tare film erotic (si nu numai) al anului 2015. Ecranizarea romanului cu acelasi nume urmareste aventurile sexuale ale unei tinere studente alaturi de un playboy miliardar, Christan Grey. Acesta o convinge sa semneze un contract prin care ea ii indeplineste lui placerile sexuale sado-masochiste. Desi se face mare tam tam in legatura cu acest film, iata inca 5 pelicule la fel de hot ca si mult asteptatul Fifty Shades of Grey. 

5 filme mai sexy decat Fifty Shades of Grey. Scenele erotice care au facut istorie


Eyes Wide Shut (1999)

Lansat in 1999, Eyes Wide Shut cu Tom Cruise si Nicole Kidman in rolurile principale, cele ale unui cuplu burghez din America zilelor noastre, care porneste in cautarea propriei sexualitati - e ultimul film al lui Kubrick.Filmul a starnit numeroase controverse, din cauza scenelor pline de sexualitate si voyeurism. Eyes Wide Shut urmareste povestea lui William Harford (Tom Cruise) un doctor de succes, care se bucura de toate avantajele unei vieti luxoase si lipsite de griji alaturi de frumoasa lui sotie, Alice (Nicole Kidman).

 

Cruel Intentions 1999

Cruel Intentions a facut furori printre adolescenti si nu numai atunci atunci cand a fost lansat, in 1999. Avem parte de un sarut intre doua actrite sexy - Sarah Michelle Geller si Selma Blair, scene provocatoare intre Ryan Phillipe si sora sa vitrega din film, aceeasi Sarah Michelle Gellar, si o poveste frumoasa de dragoste intre actorul dorit de milioane de femei si cea care ii va deveni sotie, Reese Whiterspoon.
 

 

Vezi restul topului pe perfecte.ro



Modifică setările cookies