marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"A doua sansa". Noul film al lui Will Smith, in care a jucat in timp ce tatal sau era pe moarte. VIDEO

O tragedie personala l-a ajutat pe Will Smith sa intre mai bine in piele personajului principal din cel mai nou film al sau: "A doua sansa".
A doua sansa . Noul film al lui Will Smith, in care a jucat in timp ce tatal sau era pe moarte. VIDEO

Actorul si-a pierdut tatal in timp ce se pregatea sa joace rolul unui barbat caruia ii moare copilul. Pelicula a avut recent premiera mondiala la New York.


Will Smith le-a dezvaluit jurnalistilor ca in timp ce se pregatea pentru filmari a primit o veste teribila.


"Tatal meu a primit atunci diagnosticul: mai avea de trait sase saptamani. Am aflat acest lucru in timp ce ma pregateam pentru rol. Asa ca am hotarat sa ma folosesc de munca mea pentru a face fata dramei. A fost felul nostru, al meu si al tatalui meu, de a ne spune adio. A fost o imbinare frumoasa de arta si viata."


"Dragoste, timp si moarte. Aceste trei elemente sunt comune tuturor oamenilor de pe pamant. Tanjim dragostea, ne dorim sa avem mai mult timp si ne temem de moarte."



In "A doua sansa", Smith il aduce la viata pe Howard Inlet, un tata care si-a pierdut copilul si, odata cu el, dorinta de a mai trai. Aceasta tragedie de neimaginat il face pe Inlet sa ceara socoteala lui Dumnezeu si Universului.


"Este vorba despre un individ care sufera o pierdere uriasa si este furios pe Univers. Isi varsa toate sentimentele in niste scrisori petru Dragoste, Timp si Moarte si, pierdut fiind, le si pune la posta. Apoi, Dragostea, Timpul si Moartea ii raspund. este un film de Craciun, insa include si aceasta fatzeta interesanta." - a declarat Will Smith, conform Stirile ProTV.


"Toate se intampla cu un rost. Daca vei reusi sa accepti asta, poate vei putea trai din nou."


Hellen Mirren joaca rolul Mortii, care, alaturi de Dragoste si Timp, il ajuta pe Howard Inlet sa redescopere sensul vietii.


Hellen Mirren: "In vremurile noastre, cand am devenit teribil de cinici, nu-i asa, satira si cinisimul sunt elemente care functioneaza acum... Citesti scenariul si te intrebi: "Va avea o asemenea poveste succes la public?" Pe mine scenariul m-a cucerit."


Filmul, in regia lui David Frankel, are in distributie numerosi actori cunoscuti, precum Kate Winslet, Edward Norton si Keira Knightley.


"A doua sansa" ajunge in cinematografele din Statele Unite in 16 decembrie, iar la noi in tara la inceputul lui ianuarie.


"Ai primit un dar, aceasta conexiune profunda cu tot ce exista. Cauta-l. Iti promit ca exista."




Galerie foto


Modifică setările cookies