marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Aaron Paul, primul rol important dupa Breaking Bad: actorul va juca impreuna cu Russell Crowe in Fathers and Daughters  

Aaron Paul a semnat deja contractul cu producatorii, astfel incat va aparea alaturi de Russell Crowe si Amanda Seyfried in drama companiei Voltage Prods., „Fathers and Daughters.”
   

Aaron Paul, primul rol important dupa Breaking Bad: actorul va juca impreuna cu Russell Crowe in Fathers and Daughters

Paul il va interpreta pe cel de care e indragostita Amanda Seyfried, lucru ce nu va fi foarte complicat din moment ce actorul a jucat un rol asemanator in productia HBO, „Big Love.”
   


Regizorul filmului va fi Gabriele Muccino, iar producatorii vor fi Craig J. Flores si Nicolas Chartier de la Voltage, alaturi de Sherryl Clark de la Busted Shark. In proiect s-au mai implicat Busted Shark Prods., Fear of God Films si Leone Films. Scenariul a fost scris de catre Brad Desch. Crowe si Keith Rodger vor fi producatorii-executivi, impreuna cu Romilda De Luca. Pe post de co-producator va fi Andrea Leone Films ce va furniza actori in distributie, conform drepturilor.

Din moment ce serialul „Breaking Bad” a ajuns la final, UTA si Leverage Entertainment deja il vad pe Paul in roluri pentru marile ecrane, considerand ca acesta va face fata. In viitorul apropiat va putea fi vazut in noua productie DreamWorks, „Need for Speed”. Intre timp, actorul filmeaza pentru „Exodus” al celor de la Fox, regizat de Ridley Scott.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies