marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Postul CBS, dat in judecata pentru daune de 10 milioane de dolari!

Se pare ca cei care fac parte din distributia serialului produs de ABC nu sunt atat de fericiti precum spune numele serialului pentru ca nu si-au primit banii.
 

Postul CBS, dat in judecata pentru daune de 10 milioane de dolari!

Procesul a fost deschis la Tribunalul din Los Angeles de Anson Williams, Marion Ross, Don Most, Erin Moran si Patricia Bosle.

Actorii Ron Howard si Henry Winkler, staruri in serialul “Happy Days” au preferat sa se tina la distanta de acest proces.
 

“Happy Days semnifica tot ce este mai bun din America”, a spus avocatul apararii adaugand ca actiunile celor de la CBS reprezinta “tot ce e mai rau la nivel de companii americane.”
 

„Happy Days” este un sitcom american produs de televiziunea ABC. S-a intins pe 11 sezoane, intre anii 1974 si 1984, avand 255 de episoade. Original a fost produs de Paramount  si a ajuns apoi in “ograda” CBS.
 

Procesul a pornit dupa ce o parte actori si-au vazut pozele  pe masinile de pariuri dintr-un cazino. Ei au aflat apoi ca CBS a distribuit pe piata 4 DVD-uri, inca din 2004, cu figurile lor pe coperta si chiar cu o galerie foto.
 

Actorii ii acuza pe cei de la CBS ca s-au folosit de imaginea lor si ca se fac vinovati de frauda. Distributia serialului “Happy days” cere despagubiri in valoare de 10 milioane de dolari si acoperirea costurilor legale de catre CBS.
 

In serial Williams a jucat rolul lui Warren ‘Potsie’ Weber, Ross  a fost Marion Cunningham, Most a fost Ralph Malph, Moran - Joanie iar Bosley a jucat rolul tatalui, Howard Cunningham.
 

In replica purtatorul de cuvant al CBS Consumer Products a spus: “Suntem de acord ca actorii ar trebui sa primeasca anumite sume si negociem cu acestia pentru a rezolva problema.”


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies