marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Am aflat filmele preferate ale lui Catalin Botezatu, Pepe si Oana, Elena Basescu

 

Iar lista din aceasta saptamana nu-i ocoleste nici pe: Traian Basescu, Mihai Petre, Cleopatra Stratan, Dana Marijuana, Oana Zavoranu, Banel Nicolita, Cristi Borcea, Gheorghe Hagi, Radu Mazare si Crin Antonescu.
Am aflat filmele preferate ale lui Catalin Botezatu, Pepe si Oana, Elena Basescu

 

A venit vremea pentru a treia si ultima runda de preferinte cinematografice imaginare ale vedetelor din politica, sport si media. Ar fi bine sa nu va lipseasca nici acum simtul umorului si cultura cinematografica. Si nu dati Cainele din rezervor in judecata, e doar un pamflet! 


       Oana Zavoranu: Asculta, bai caine sau ce esti tu, alta treaba n-ai decat sa ma f^!* pe mine cu intrebarile astea? Apropo, ce fel de caine esti? Esti din asta vagabond? Poate chem naibii hingherii, ca voi muscati oamenii pe strada aiurea. Aaa, esti ziarist… Ma scuzati, bine, bai ziaristu’ lu’peste, e treaba mea ce filme imi plac, s-a inteles?! Si rusine ca incercati sa ma transformati in altceva decat ceea ce sunt!  Auzi la el, ce filme imi plac si cu cine ma uit la ele… (conversatia se intrerupe subit)

     Oana Zavoranu
– filmul preferat (presupus): Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)


Mihai Petre – filmul preferat: Shall We Dance? (2004), iar raspunsul lui e intotdeauna afirmativ 

Cleopatra Stratan – filmul preferat: Richie Rich (1994)

Catalin Botezatu – filmul preferat: Zoolander (2001)


       Traian Basescu: In tinerete ma uitam la filme cu submarine, visam sa conduc eu Delfinul (n.r – singurul submarin romanesc). Acuma sta pe uscat ca n-avem bani sa-i dam drumul la apa. Ha-ha-ha. Daca nu-l conduc eu, nu-l conduce nimeni. Ha-ha-ha. De atunci m-am reprofilat: mai intai pe filme cu presedinti, dar astea n-au destule lacrimi, iar acum pe comedii ca sa uit de criza si de sondaje. Am vazut Marea Mahmureala. Buuun film! Gaozarii aia m-au distrat teribil! Ma duc sa-i vad si la al doilea mandat ca intra in curand in functie.

  Traian Basescu – filmul preferat: Hangover (2009), dar asteapta si Hangover 2


Gheorghe Hagi – filmul preferat: Any Given Sunday (1999)

Dana Marijuana – filmul preferat: Girl, Interrupted (1999)

Banel Nicolita – filmul preferat: Black Cat, White Cat (1998)


       Radu Mazare: O sa-ti povestesc cum m-a inspirat pe mine un film sa ajung ce-am ajuns azi. Eram prin ’94 parca, lucram ca ziarist la Ziua de Constanta. Si intr-o conferinta de presa imi zice Iliescu “mai animalule”. Apropo, empatizez cu tine, cred ca toti te fac caine, nu? In seara aia, abatut cum eram, trec pe la inchirieri de vhs-uri la parterul blocului si iau Scarface. Habar n-aveam ce-i ala. Il stii? Eeee, atunci ma intelegi perfect. Iti zic doar ca l-am vazut de trei ori in noaptea aia si cand am adormit m-am visat ca Al Pacino. M-am trezit a doua zi dupa pranz si mi-am zis: ce mama naibii, hai sa o facem!

  Radu Mazare – filmul preferat: Scarface (1983)

 Cristi Borcea – filmul preferat: Miami Vice (2007)

Elena Basescu – filmul preferat: Clueless (1995)

Crin Antonescu – filmul preferat: Child’s Play aka Chucky (1988)

Over & out pana saptamana viitoare cand va povestesc cele mai tari momente traite de mine de-a lungul anilor la TIFF.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies