marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amalia Enache si Radu Iacoban, gazdele Galei Gopo 2014, pe 24 martie

Pe 24 martie, de la ora 19:00, cand Pro Cinema va difuza in direct si in exclusivitate “Gala Premiilor Gopo 2014”, telespectatorii sunt invitati de Amalia Enache si Radu Iacoban, gazdele evenimentului, la o intalnire cu unele dintre cele mai indragite si respectate personalitati ale cinematografiei autohtone.

Amalia Enache si Radu Iacoban, gazdele Galei Gopo 2014, pe 24 martie

De la ora 19:00, Amalia Enache si Cabral vor intampina vedetele filmului romanesc pe covorul rosu, iar telespectatorii Pro Cinema vor putea afla chiar de la invitati informatii despre peliculele aflate in cursa, dar si care este starea de spirit a nominalizatilor la cele mai importante categorii ale Premiilor Gopo. Timp de o ora, telespectatorii Pro Cinema vor putea admira tinutele actorilor si actritelor invitate la eveniment intr-o adevarata parada a elegantei.
   

 

De la ora 20:00, Amalia Enache si Radu Iacoban vor modera “confruntarea” nominalizatilor pentru cele mai importante premii ale cinematografiei romanesti. “Cainele japonez”, “Metabolism”, “La limita de jos a cerului”, “Pozitia copilului” si “Rocker” sunt filmele care isi disputa anul acesta premiul Gopo pentru cel mai bun lungmetraj.


 


Cea de-a opta editie a Galei Premiilor Gopo, care va avea loc luni, 24 martie 2014, va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TV incepand cu ora 19:00 de ProCinema si online, pe www.procinema.ro.


Mereu o prezenta incantatoare, Amalia Enache impresioneaza prin frumusetea si naturaletea pe care le evidentiaza de cate ori are ocazia. Acest lucru se poate observa si in fotografiile in care vedeta a fost surprinsa in timpul pregatirilor pentru inca o aparitie stralucitoare, fotografii in care prezentatoarea demonstreaza cat de bine arata chiar si atunci cand nu se afla in fata camerelor de filmat.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies