marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

American Hustle, cel mai bun film de comedie. Productia regizata de David O.Russell a castigat trei Globuri de Aur

American Hustle a fost desemnat cel mai bun film de comedie in cadrul galei de decernare a Globurilor de Aur, productia cucerind astfel trei trofee la editia a 71-a a premiilor.

American Hustle, cel mai bun film de comedie. Productia regizata de David O.Russell a castigat trei Globuri de Aur

Dupa ce Jennifer Lawrence si Amy Adams au fost recompensate cu Globurile de Aur pentru cel mai bun rol secundar, respectiv principal intr-o comedie/musical, a venit randul intregii echipe care a realizat productia American Hustle pentru a urca pe scena Globurilor de Aur pentru a ridica trofeul pentru cel mai buna comedie.

 

"E o onoare sa primim acest premiu. Una dintre frumusetile acestei industrii e ca avem sansa sa facem filme despre oameni. Am avut ocaiza sa spunem o poveste despre arta supravietuirii si reinventarii. Acest film nu ar fi posibil fara David O. Russell a carui pasiune pentru aceste personaje pline de defecte o regasiti in fiecare cadru. Am avut o echipa de vis de actori, ca Christian Bale, Jennifer Lawrence, Amy Adams, Bradley Cooper si Jeremy Renner", au declarat producatorii filmului.

 

 

Considerat unul dintre filmele cu sanse reale pentru a intra in cursa pentru Oscaruri, American Hustle se bucura si de aprecierea criticilor, castigarea Globului de Aur reprezentand o dovada in plus pentru acest lucru.
 
 
"Aducand in prim plan mediul din anii '70, cu femeile dornice sa fie sexy si barbatii care iubesc banii, American Hustle este cea mai atrenanta comedie din ultimii ani", au scris cei de la Time Magazine, acestea fiind doar cateva dintre laudele primite de productia lui Russell.
 

 
American Hustle are la baza povestea scandalului ABSCAM, in care mai multi membrii ai Congresului au fost arestati pentru luare de mita. Actiunea incepe atunci cand un agent FBI ambitios (Bradley Cooper) apeleaza la doi escroci financiari (Christian Bale si Amy Adams) pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey (Jeremy Renner). Regizorul David O.Russell considera American Hustle a treia parte a reinventarii sale, reinventare care a inceput cu The Fighter si a continuat cu Silver Linings Playbook. 
 

American Hustle este un thriller politic dupa un scenariu de Eric Singer, care se concentreaza pe un caz complicat de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare. 

 

 

Christian Bale interpreteaza pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies