marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Amy Adams, la primul trofeu major din cariera. Actrita a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un musical/comedie la Globurile de Aur pentru interpretarea din American Hustle

Nominalizata de cinci ori pana acum, Amy Adams a castigat primul Glob de Aur din cariera la categoria cea mai buna actrita intr-un rol principal intr-o comedie/musical.

Amy Adams, la primul trofeu major din cariera. Actrita a fost desemnata cea mai buna actrita intr-un musical/comedie la Globurile de Aur pentru interpretarea din American Hustle

Dupa nominalizarile din 2007 (Enchanted), 2008 (Doubt), 2010 (The Fighter), 2012 (The Master), actrita de 39 de ani a cucerit primul trofeu datorita rolului din American Hustle, alaturandu-se astfel colegei de distributie, Jennifer Lawrence, care a castigat Globul de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar. 


Imbracata intr-o rochie rosie, cu un decolteu foarte adanc, Amy Adams a stralucit la propriu si la figurat, acesta fiind primul moment important de glorie din cariera actritei. Favorita si in cursa pentru Oscar, starul din American Hustle a obtinut primul trofeu din cariera.

 

 

"Intotdeauna iti vin lacrimile cand iei un premiu. David, scrii niste personaje geniale pentru femei. Implinesc 15 ani de cand m-am apucat de aceasta meserie si mereu o intreb pe agenta mea de ce m-a ales si ea mi-a zis ca avut un sentiment placut in  legatura cu mine. Sper sa nu dispara. Multumesc fiicei mele", a marturisit emotionata Amy Adams. 

 

Cunoscuta pentru rolurile cuminti, Amy Adams si-a aratat o noua latura pentru rolul din American Hustle, ea aratandu-si de mai multe ori sanii in rochii decoltate.

 

 

Cele doua actrite care au castigat Globurile de Aur pentru rolurile dintr-un musical/comedie ofera un moment excentric in timpul filmului, Jennifer Lawrence si Amy Adams sarutandu-se intr-una dintre scene. 

 

Lawrence si Adams nu apar pentru mult timp impreuna in American Hustle, insa atunci cand se intalnesc la mijlocul filmului, ies scantei, tinand cont ca prima este sotia lui Christian Bale, iar cea de-a doua este amanta. Scena are loc intr-o baie dintr-un hotel si dupa ce cele doua femei isi arunca vorbe grele, Lawrence o saruta pe neasteptate pe adversara. "Nu imi asum prea multe lucruri, dar aceasta a fost ideea mea. Cred ca este adorabila", a declarat Adams.

 

 

American Hustler este un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare.

 

Christian Bale il interpreteaza pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies