marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Antonio Banderas: “Am suferit un infarct pe 26 ianuarie, dar am avut noroc”. Interventia chirurgicala prin care a trecut

Actorul Antonio Banderas, care a primit un premiu onorific la Festivalul de Film de la Malaga, a declarat ca urmeaza un tratament de recuperare cardiaca, dupa ce a suferit un infarct in luna ianuarie, care din fericire nu a lasat urme.
Antonio Banderas: Am suferit un infarct pe 26 ianuarie, dar am avut noroc . Interventia chirurgicala prin care a trecut

“Am suferit un infarct pe 26 ianuarie", s-a confesat actorul la Festivalul de Film de la Malaga, unde a fost recompensat cu un premiu pentru intreaga activitate.


La conferinta de presa, Banderas a explicat: "Din fericire am avut mult noroc, nu a lasat urme. Am fost supus unei interventii. Mi-au montat trei stent-uri si, cum sufeream de ceva vreme de aritmie, mi-au facut termoablatie, dar nu a fost atat de rau pe cat s-a scris".


Banderas a spus ca se simte bine si vrea sa se intoarca pe platourile de filmare.


Actorul spaniol Antonio Banderas a fost transportat de urgenta la un spital din Marea Britanie la sfarsitul lunii ianuarie in urma unui incident cardiac suferit in resedinta sa din comitatul Surrey.


Starul spaniol, in varsta de 56 de ani, se antrena in sala de gimnastica a resedintei sale - un conac din Cobham, Surrey, estimat la 2,4 milioane de dolari, in momentul in care a simtit dureri acute in zona pieptului. Actorul a fost transportat de urgenta de paramedici la spitalul St. Peter din Chertsey.


Antonio Banderas locuieste in resedinta cu iubita lui, Nicole Kimpel, in varsta de 37 de ani.


Actorul s-a despartit de Melanie Griffith in 2015 dupa o casnicie de 19 ani. El a declarat ca viata lui a trecut printr-o schimbare majora dupa divortul de diva hollywoodiana si ca a simtit nevoia de a se reinventa.


Astfel, pe langa cariera sa interpretativa, Antonio Banderas a inceput sa studieze moda la colegiul Central Saint Martins din Londra.


Recent, Antonio Banderas a lansat prima sa colectie vestimentara dedicata barbatilor.


Antonio Banderas, nascut pe 10 august 1960, este actor, regizor si producator spaniol. Si-a inceput cariera jucand intr-o serie de filme regizate de Pedro Almodovar si a jucat apoi in cateva filme celebre produse la Hollywood, in special in anii 1990 si 2000, precum ”Asasini/ Assassins”, ”Evita”, ”Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, ”Philadelphia”, ”Desperado”, ”Masca lui Zorro” si ”Joaca de-a spionii/ Spy Kids”. In ultimii ani, starul spaniol a asigura vocile unor personaje principale in filmele de animatie din francizele ”Shrek” si ”Puss in Boots”.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies