marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Are o avere de 50 de milioane de dolari, dar prefera sa traiasca modest. Motivul pentru care Keira Knightley refuza un stil de viata luxos

Multimilionara Keira Knightley spune ca traieste cu doar 50.000 de dolari pe an.

Are o avere de 50 de milioane de dolari, dar prefera sa traiasca modest. Motivul pentru care Keira Knightley refuza un stil de viata luxos

Actrita britanica Keira Knightley, posesoarea unei averi de aproximativ 50 de milioane de dolari, este de parere ca "banii te alieneaza" si spune ca si-a fixat un buget anual de doar 50.000 de dolari.

Actrita in varsta de 29 de ani a declarat acest lucru intr-un interviu acordat revistei Glamour, potrivit dailymail.co.uk.

"Este ceva in jurul acestei sume. Adica, daca doresc sau vreau ceva ce depaseste aceasta suma, mi-l cumpar, dar, in general, ma mentin in jurul acesteia (acestei sume, n.r.)", a spus Knightley.

"Cred ca un stil de viata luxos te impiedica sa petreci timp cu oameni care nu au un astfel de stil de viata. Te alieneaza. Cele mai placute, amuzante momente le-am petrecut in cele mai simple locuri", a mai spus aceasta.

Printre altele, actrita a fost laudata ca si-a reciclat rochia Chanel preferata, veche de cinci ani, pentru a o purta la casatoria sa cu James Righton, anul trecut. Ceremonia a fost una intima si a avut loc in sudul Frantei.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in "Star Wars Episodul I - Amenintarea fantomei ", unde a impartit partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman, scrie Mediafax.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies