marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noi imagini de la filmarile Fifty Shades Darker: momentul tandru in care sunt surprinsi Dakota Johnson si Jamie Dornan  

Au inceput filmarile la cel de-al doilea film din seria Fifty Shades of Grey. Jamie Dornan si Dakota Johnson au revenit pe platouri si deja au filmat un moment culminant din cea de-a doua carte scrisa de E.L. James.

Noi imagini de la filmarile Fifty Shades Darker: momentul tandru in care sunt surprinsi Dakota Johnson si Jamie Dornan

VEZI TOATE IMAGINILE IN GALERIA FOTO

Alaturi de Dakota Johnson si Jamie Dornan, la filmari s-au alaturat si nume noi ca Luke Grimes, care il va juca pe fratele lui Christian Grey si Eric Johnson, care il va juca pe seful Anastasiei Steele.

 

Luke Grimes

Eric Johnson


In primele imagini de la filmari, cei doi actori apar imbratisandu-se si sarutandu-se intr-un moment tandru, dar si in cateva ipostaze tensionante. Cel mai probabil, cei doi au filmat unul dintre momentele cheie din carte, cel in care Anastasia Steele il infrunta pe seful ei, dupa ce acesta ii face avansuri sexuale. Noile imagini ii arata insa si intr-o ipostaza foarte tandra, in timp ce se saruta pe o alee.


Desi primul film a primit recenzii foarte proaste si cele mai multe trofee Zmeura de Aur, studiourile Universal merg mai departe, motivati fiind si de baza uriasa de fani pe care o are trilogia, dar si incasarile spectaculoase facute de primul film. La nivel mondial, Fifty Shades of Grey a incasat peste 500 de milioane de dolari.

Data de lansare pentru Fifty Shades Darker este 10 februarie 2017. Regia va fi semnata de James Foley.

 

Sursa: Splash


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies