marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Au inceput filmarile pentru "Alice In Wonderland: Through the Looking Glass". Productia beneficiaza de o distributie de zile mari 

Filmarile la continuarea peliculei "Alice in Tara Minunilor", coprodus de Tim Burton in colaborare cu studiourile Disney, incep in aceasta saptamana in Marea Britanie, cu o distributie de zile mari: Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter si Sacha Baron Cohen.

Au inceput filmarile pentru Alice In Wonderland: Through the Looking Glass . Productia beneficiaza de o distributie de zile mari

Filmul "Alice In Wonderland: Through the Looking Glass" este regizat de James Bobin si coprodus de Tim Burton pentru studiourile Disney, care au lansat pe marele ecran in 2010 o adaptare a celebrului roman scris de Lewis Carroll.


Filmarile vor avea loc in studiourile Shepperton din Marea Britanie. Lungmetrajul va fi lansat pe 27 mai 2016, au precizat luni reprezentantii studiourilor Disney intr-un comunicat.


Actorul Rhys Ifans, care s-a remarcat recent in filmele din francizele "Harry Potter" si "The Amazing Spider-Man", se alatura distributiei din "Alice in Wonderland 2", unde va interpreta personajul Zanik Hightopp, tatal lui Mad Hatter (Palarierul cel nebun), jucat de Johnny Depp.


La randul sau, actorul britanic Sacha Baron Cohen, cunoscut pentru parodiile insolente "Bruno" si "Borat", va avea sarcina dificila de a interpreta un personaj de amploare - Timpul.


Filmul "Alice in Tara Minunilor" din 2010, realizat cu un buget de productie de 200 milioane de dolari, a obtinut incasari de 1,02 miliarde de dolari pe plan mondial. Filmul a castigat doua premii Oscar, la categoriile "cel mai bun design de costume" si "cea mai buna regie artistica, fiind nominalizat si la categoria "cele mai bune efecte vizuale", in 2011, scrie Mediafax.



Sursa FOTO: Tumblr


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies