marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blitz: Jason Statham ar putea juca in Transformers 4 iar Johnny Depp revine in Piratii din Caraibe 5

www.procinema.ro iti aduce cele mai tari stiri din lumea filmului in 5 minute!  

Jason Statham  in Transformers 4

O fi Transformers 3 filmul momentul in SUA si in lume cu incasari record la lansare, dar Michael Bay si Shia LaBeouf au anuntat ca nu vor mai lucra la o continuare a seriei.

Nimeni altul decat batausul Jason Statham este favorit sa-l inlocuiasca pe Shia, scrie Showbiz Spy. Zvonurile au fost sustinute si de faptul ca iubita actorului - Rosie Huntington-Whiteley si-a facut deja debutul in Transformers 3.

Studiourile producatoare Paramount Pictures au anuntat ca vor sa faca inca o trilogie cu robotii care se transforma in masini si care apara planeta de semenii lor malefici.

Johnny Depp  gata sa revina in Piratii din Caraibe 5

Cap’n Jack revine!

Johnny Depp a inceput negocierile pentru Piratii din Caraibe 5, scrie Total Film.Vestea vine exact in momentul potrivit . Saptamana trecuta cei de la studiourile producatoare - Disney - au anuntat ca ultimul film din serie - Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi au avut incasari mondiale de peste 1 miliard de dolari.

Actorul de 48 de ani a declarat in timpul turneului de promovare al filmului regizat de Rob Marshall ca ar vrea sa ia o pauza de la seria Piratii, insa banii vorbesc mai tare ca niciodata la Hollywood.

Cei de la Disney planuiesc nu doar Piratii 5, ci si o a sasea parte. Deci fanii seriei au toate motivele sa fie incantati.

Shia LaBeouf va regiza un documentar despre Marilyn Manson

Shia LaBeouf, starul francizei "Transformers", a declarat intr-o emisiune TV in USA ca va regiza un documentar despre rockerul Marilyn Manson.


Marilyn Manson l-a invitat in resedinta lui pe Shia LaBeouf - care a regizat deja cateva videoclipuri pentru trupele Kid Cudi si Cage - pentru a filma un documentar despre el si despre maniera in care rockerul american inregistreaza cel de-al optulea album din cariera.

"Nu exista lumini in camera lui. Are niste usi mari metalice, iar atunci cand le-a deschis, a aparut in fata mea intr-un kimono, un kimono mare si roz. E ca un fel de «barlog». Nu exista lumini si trebuie sa te folosesti de telefonul tau mobil pentru a te ghida prin incapere", a declarat Shia LaBeouf.

Paramout Pictures, primul studio care a trecut de 1 miliard de dolari incasari din 2011 in SUA.

Gratie unor super productii ca Transformers: Dark of the Moon, Super 8, Thor, Rango si Kung Fu Panda 2, celebrele studiouri americane au anuntat ca la jumatate lui 2011 au bifat deja incasari de un miliard de dolari. 

Colin Firth, Scarlett Johansson si James McAvoy in filmul Trance

Regizorul premiat cu Oscar pentru "Slumdog Millionaire" - Danny Boyle pregateste pentru 2013 productia Trance. Colin Firth si Scarlett Johansson s-au inteles cu producatorii filmului in care va juca si James McAvoy


Filmul este povestea unui  asistent care lucreaza la o casa de licitatii. Acesta se alatura unui grup de hoti pentru a fura un tablou valoros. In urma unui accident isi pierde memoria. Pentru ca era singurul care stia de locatia picturii furate hotii apeleaza la o femeie pentru a-l hipnotiza si afla adevarul.


Modifică setările cookies