marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Borat ajunge in Tara Minunilor: Sacha Baron Cohen se afla in negocieri pentru a juca Alice in Wonderland 2 

Sacha Baron Cohen se afla in negocieri pentru aparitia in sequel-ul Alice in Wonderland 2 , unde va juca alaturi de Johnny Depp, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Borat ajunge in Tara Minunilor: Sacha Baron Cohen se afla in negocieri pentru a juca Alice in Wonderland 2

Cei doi au mai lucrat impreuna in Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, urmand sa colaboreze la cea de-a doua parte a productiei Disney.

 

Alice in Wonderland 2 va fi lansat in week-end-ul de dupa Memorial Day 2016, urmand ca in distributia filmului sa revina Johnny Depp si Mia Wasikowska, starurile filmului original.

 

 

Daca prima parte a fost regizata de Tim Burton, succesul de box-office fiind unul incredibil, cu incasari de 1,02 miliarde de dolari la nivel mondial, sequel-ul il va avea ca regizor pe James Bobin (The Muppets, Muppets Most Wanted).

 

Filmarile pentru Alice in Wonderland 2 sunt programate sa inceapa in vara, producatorii fiind Joe Roth, Jennifer Todd si Suzanne Todd. 

 

Lansat in martie 2010, in 3D, "Alice in Tara Minunilor" a devenit filmul cu cel mai mare succes de casa din istoria studiourilor Disney, obtinand incasari de peste 1 miliard de dolari. Studiourile Disney au anuntat inca din decembrie 2012 ca vor lansa o continuare a acestui film, regizata de James Bobin, pe baza unui scenariu care va fi scris de Linda Woolverton.


Galerie foto


Modifică setările cookies