marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt, fascinat de Marion Cotillard: "Este o bijuterie de femeie". Provocarile pe care le-au trait cei doi actori pe platourile de la Allied

Brad Pitt isi promoveaza in Franta noul film, drama de razboi Allied, alaturi de partenera lui din distributie, Marion Cotillard.
Brad Pitt, fascinat de Marion Cotillard: Este o bijuterie de femeie . Provocarile pe care le-au trait cei doi actori pe platourile de la Allied
"Este o bijuterie de femeie", a complimentat-o actorul, care i-a fermecat pe jurnalisti, cand a incercat sa pronunte cateva cuvinte in franceza.

Brad Pitt a avut parte de o primire entuziasta din partea fanilor francezi. Starul a pupat-o pe colega lui din film, Marion Cotillard, fermecatoare intr-o rochie rosie menita sa ii ascunda sarcina..Actorul a stat de vorba cu jurnalistii despre rolul sau din film si punctele forte ale scenariului.

Brad Pitt: Este o poveste universala despre dragoste, incredere, incredere in persoana pe care o iubesti si propria ta intuitie, incredere in munca pe care o faci, misiunea ta.. Asta mi-a placut la scenariu.

Si-a laudat colega de filmari.

Brad Pitt: As spune ca Marion e foarte plina de viata... Este foarte greu sa spui lucrurile astea in franceza, cand nu esti obisnuit..

Marion Cotillard: Spune-le in franceza, ca oricum nu o sa inteleg nimic!

Brad Pitt: O partenera grozava pentru ca este un film cu doi actori principali si ai nevoie de cineva care sa poata duce greul in anumite zile sau anumite scene.. E o bijuterie! O bijuterie de femeie!


Cei doi au glumit pe seama tentativelor lui Pitt de a vorbi in franceza.

Brad Pitt: In fiecare zi ma lauda pentru cum vorbesc in franceza...era foarte impresionata!


Filmul celor doi, Allied- Aliatul , un thriller romantic plasat in timpul celui de-al doilea razboi mondial, va avea premiera in Romania pe 2 decembrie.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies