marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2013: Nicole Kidman straluceste in rolul lui Grace Kelly, noi imagini din filmul "Grace of Monaco", prezentate la Cannes

Producatorii filmului "Grace of Monaco" au lansat noi imagini inainte de deschiderea Festivalului de Film de la Cannes. Chiar daca productia nu a fost gata la timp pentru a intra in competitie, Nicole Kidman va promova filmul si face parte din juriul celei de-a 66-a editie.

Cannes 2013: Nicole Kidman straluceste in rolul lui Grace Kelly, noi imagini din filmul Grace of Monaco , prezentate la Cannes

Drama istorica regizata de Olive Dahan este printre proiectele "fierbinti" care spera sa fie vandute in acest an la Cannes. Prezenta actritei australiene in juriul este un punct in plus pentru producatori, care au lansat noi imagini in exclusivitate pentru publicatia Hollywood Reporter.

Imaginile arata o abordare diferita a regizorului asupra vietii tragice a lui Grace Kelly, actrita americana devenita Printesa de Monaco.

"Nu vreau sa o recreez pe Grace, ci doar sa surprind esenta personalitatii ei unice. Acesta este mai mult un film de arta decat o biografie." a spus Nicole Kidman in urma cu cateva luni despre rolul emblematic pe care il va juca.Nicole Kidman o portretizeaza pe Printesa Grace, iar Tim Roth joaca rolul Printului Rainier, intr-un film regizat de Olivier Dahan ce va fi difuzat la finalul acestui an.

 

Actiunea filmului este plasata in 1962, cand Monaco se afla intr-o disputa pe tema taxelor cu Franta, iar in aceeasi perioada Alfred Hitchcock i-a oferit o sansa lui Grace sa se intoarca la film. Nicole Kidman intr-un interviu pentru ''Paris Match" spunea ca pelicula nu este una biografica si nici un documentar de fictiune, dar reflecta o mica parte a vietii lui Grace Kelly, unde se dezvaluie personalitatea sa plina de umanitate, la fel ca si temerirele si slabiciunile sale. Aceasta productie este asteptata cu nerabdare, ca orice alt subiect despre flamboianta familie princiara Grimaldi.

Producatorul  Pierre-Ange Le Pogam a declarat ca Grace of Monaco este o lucrare de fictiune, dar in acelasi timp a confirmat ca familia princiara a fost consultata. Aceasta inseamna ca reflecta realitatea, dar acolo unde nu s-au putut spune anumite lucruri ea a fost inlocuita cu fictiune, sau regizorul a ales sa accentueze anumite evenimente dintr-o perioada a vietii lui Grace Kelly sau din istoria Principatului de Monaco.

 

 

Printul Albert al II-lea de Monaco si surorile lui, printesele Caroline si Stéphanie, au criticat filmul "Grace of Monaco" spunand ca nu au fost "in niciun fel asociati cu acest proiect cinematografic presupus consacrat parintilor lor". Pentru familia princiara din Monaco, acest film "nu reprezinta in niciun fel un film biografic", ci "o pagina, rescrisa si inutil infrumusetata, ce include importante inexactitati istorice si o serie de scene pur fictionale".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies