marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce sanse are filmul lui Woody Allen, Midnight in Paris la Oscar! Vezi cum a fost primit de critici!

Midnight in Paris  filmul care a deschis balul  la  Festivalul de la Cannes a impresionat pe toata lumea.

Ce sanse are filmul lui Woody Allen, Midnight in Paris la Oscar! Vezi cum a fost primit de critici!

Proiectata in afara competitiei, pelicula, care o are in distributie pe Carla Bruni Sarkozy, a fost printre cele mai asteptate de marele public.


"Am incercat sa dezvolt in acest film cea mai romantica poveste care s-a intamplat vreodata in Paris. Cand spui Paris, asta iti vine in minte prima data: romantism. Daca cineva mi-ar fi spus sa fac un film despre Berlin, as scrie despre spioni", a spus Woody Allen.

 

"Este cel mai bun film al lui Woody Allen de la Vicky Cristina Barcelona si poate reprezenta sanse mari la Oscarurile de anul viitor pentru regizorul de 75 de ani" a scris Entertainment Weekly.


"Midnight in Paris este unul din cele mai bune filme create de Woody Allen si suntem tentati sa spunem ca este o revenire in forta a marelui  regizor" a notat  thewrap.com

Midnight in Paris este o minunata scrisoare de dragoste adresata Parisului. Este o opera in care Woody Allen aprofundeaza intrebarile puse in cele mai recente filme ale sale: raportul cu istoria, arta, placerea si viata", a declarat delegatul general al festivalului de la Cannes, Thierry Frémaux.


Cei de la The Guardian au fost ceva mai critici: "Filmul este o analiza superficiala a nostalgiei  in care  Owen Wilson si Marion Cotillard au interpretari remarcante"

"Midnight in Paris este scrisoare de dragoste a lui Woody Allen pentru Paris. Este un film placut, nu printre cele mai bune ale sale, in care se folosesc toate cliseele legate de Paris ca oras al artistilor, intelectualilor, gurmanzilor, amantilor" a fost reactia celor de la The Independent.
 

"In America sa faci filme inseamna sa faci bani. In Franta exista un respect pentru regizori care sunt vazuti ca artisti.Nu ma consider un artist, desi pot spune ca am ceva talent. Daca te gandesti la Kurosawa, Bergman, Buñuel si Fellini ca sunt artisti atunci nu ma ridic la inaltimea lor" a povestit Woody Allen pentru The Guardian.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies