marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei mai sexy actori din seriale de succes

Ei bine, da! De cativa ani buni s-a instaurat moda serialelor. Pentru ca este modul nostru de a ne deconecta de la propriile vieti si a trai altceva. Nu-mi spuneti ca nu v-ati atasat de personaje precum House, Chuck sau Hank. Pe langa asta, oamenii care apar pe sticla sunt si frumosi, deci ne mai clatim si ochii.

Cei mai sexy actori din seriale de succes

Baietii din "Gossip Girl"

In serialul „Gossip Girl”, actorii sunt unul si unul. Preferatul meu este Ed Westwick (Chuck) pentru ca joaca rolul acela de baiat dur si inabordabil, dar extrem de sensibil uneori. Sebastian Stan (Carter) a primit si el laude si nu numai pentru modul in care a jucat, ci si pentru ca a atras atentia prin sex appeal. Dar cine poate sa ramana rece cand Chace Crawford (Nate) ramane la bustul gol si te priveste cu acei ochi de un albastru perfect?


David Duchovny - "Californication"

Pe David Duchovny il tin minte din “Dosarele X”, dar nu am crezut vreodata sa-l vad altfel decat in rolul detectivului serios. “Californication”, ajuns deja la sezonul patru, il aduce pe actor intr-o noua postura. Hank Moody este scriitor excentric, dependent de sex (inspirat din propria viata, pesemne) inglodat in probleme, de la cele creative si pana la cele de familie. In serialul acesta vedem multa nuditate, iar David, la cei 50 de ani, arata impecabil!


Adrian Grenier
- "Entourage"

In serialul „Entourage” nu ne putem lua privirea de la Adrian Grenier care joaca rolul unui star de cinema (Vince) ce traieste the American dream, dar nu singur, ci alaturi de prietenii sai. Viata la nivel inalt, petrecerile care se tin lant, Vince este din ce in ce mai atragator cu fiecare sezon. Alura de latino lover, zambetul sau senzual, abdomenul perfect, ei bine, aceste calitati nu vor fi considerate niciodata overrated.


Hugh Laurie - "House M.D."



Hugh Laurie, care-i da viata celebrului doctor House, este pur si simplu fermecator. Sa fie ochii albastri sau poate aroganta personajului imbinata perfect cu cinism si ironie? Poate si schiopatatul acela emotioneaza putin. Cert este ca are o varsta (52) si totusi atrage privirile spectatoarelor si banuiesc ca nu numai.



Michael C. Hall -
Dexter

Un alt serial care a captivat imediat a fost “Dexter” cu un Michael C. Hall in rolul unui criminal in serie atipic. Este ceva ciudat cu acest barbat, deoarece sunt unele momente cand pare extrem de atragator si sexy, iar alteori pare chiar comun. In orice caz, in cea mai mare parte a timpului poarta o bluza mulata perfect pe bratele sale, care nu-s chiar de ignorat.

Acum e randul tau. Cine este cel mai sexy?


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies