marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai frumoase imagini din istoria Premiilor Gopo: ce vedete au impresionat pe covorul rosu la cele importante premii romanesti 

Pe 24 martie 2014, la Opera Nationala, vor fi decernate cele mai prestigioase premii din industria cinematografica romaneasca, Premiile Gopo. Cele mai mari staruri de film din Romania sunt asteptate sa paseasca pe covorul rosu. Anul acesta are loc cea de-a 8-a editie, prezentata pe covorul rosu de Amalia Enache si Cabral, urmand ca apoi Amalia Enache sa prezinta gala alaturi de actorul Radu Iacoban.

Cele mai frumoase imagini din istoria Premiilor Gopo: ce vedete au impresionat pe covorul rosu la cele importante premii romanesti

 

GALERIE FOTO Cele mai frumoase 20 de imagini din istoria Premiilor Gopo

 

Cea de-a opta editie a Premiilor Gopo va avea loc pe 24 martie, la Opera Nationala din Bucuresti si va fi transmisa pe TV de ProCinema si pe wwww.procinema.ro.  Premiile Gopo au deja o mica istorie dupa ce au ajuns  la a 8-a editie. Ca orice eveniment de acest fel, pe langa decernarea premiilor, Gala Gopo este si un bun prijlej pentru vedetele din Romania sa isi etaleze cele mai frumoase tinute.


Gala Premiilor Gopo 2014, luni, 24 martie in direct si in exclusivitate la PRO CINEMA si pe procinema.ro

 

 

 

 

Dana Rogoz, Diana Dumitrescu, Andreea Raicu, Monica Barladeanu, Ada Condeescu, Ana Ularau sau Iulia Vantur sunt doar cateva dintre vedetele care au creat aparitii memorabile pe covorul rosu la Gopo si care cu greu vor fi uitate de publicul roman.

 

In acest an, pentru marele premiu se lupta 5 filme: Pozitia Copilului, Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism. Rocker, Cainele japonez si La limita de jos a cerului.

 

Andreea Raicu                                                                Ada Condeescu

     

 

 

De la ora 19:00, Amalia Enache si Cabral vor intampina vedetele filmului romanesc pe covorul rosu, iar telespectatorii Pro Cinema vor putea afla chiar de la invitati informatii despre peliculele aflate in cursa, dar si care este starea de spirit a nominalizatilor la cele mai importante categorii ale Premiilor Gopo. Timp de o ora, telespectatorii Pro Cinema vor putea admira tinutele actorilor si actritelor invitate la eveniment intr-o adevarata parada a elegantei.


   
Duminica de la ora 13:45 prinde o editie speciala Lumea PRO CINEMA care iti aduce interviuri cu nominalizatii la cele mai importante categorii ale premiilor Gopo.


De la ora 20:00, Amalia Enache si Radu Iacoban vor modera “confruntarea” nominalizatilor pentru cele mai importante premii ale cinematografiei romanesti. “Cainele japonez”, “Metabolism”, “La limita de jos a cerului”, “Pozitia copilului” si “Rocker” sunt filmele care isi disputa anul acesta premiul Gopo pentru cel mai bun lungmetraj.

 

Diana Dumitrescu                                                                     Andreea Ibacka

         


Cea de-a opta editie a Galei Premiilor Gopo, care va avea loc luni, 24 martie 2014, va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TV incepand cu ora 19:00 de ProCinema si online, pe www.procinema.ro.


Mereu o prezenta incantatoare, Amalia Enache impresioneaza prin frumusetea si naturaletea pe care le evidentiaza de cate ori are ocazia. Acest lucru se poate observa si in fotografiile in care vedeta a fost surprinsa in timpul pregatirilor pentru inca o aparitie stralucitoare, fotografii in care prezentatoarea demonstreaza cat de bine arata chiar si atunci cand nu se afla in fata camerelor de filmat.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies