marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai tari vedete din lumea filmului romanesc si designerii de top romani se intalnesc la Gopo Fashion Night

Vedetele din lumea filmului romanesc si designerii autohtoni isi dau intalnire, inainte de gala premiilor Gopo, marti, la cea de-a cincea editie a Gopo Fashion Night, un eveniment care se va desfasura la magazinul EVA - Design romanesc din Capitala, potrivit organizatorilor.

Cele mai tari vedete din lumea filmului romanesc si designerii de top romani se intalnesc la Gopo Fashion Night

Gopo Fashion Night este o excelenta ocazie prin care actrite, actori si numerosi profesionisti din industria cinematografica, nominalizati si invitati la cea de-a opta editie a galei Gopo, isi vor putea alege tinutele dintre cele mai deosebite creatii ale celor mai importanti designeri romani.


Invitatii vor avea ocazia sa teasa cate un rand din covorul rosu al galei. Covorul rosu care va intampina invitatii galei va fi tesut in stil traditional romanesc de un grup de artizani, prezenti la Gopo Fashion Night.


La eveniment sunt asteptati sa participe, printre altii, actori si actrite nominalizate in acest an pentru roluri principale si secundare: Luminita Gheorghiu, Ilinca Goia si Vlad Ivanov ("Pozitia copilului"), Diana Avramut si Mihaela Sirbu ("Cand se lasa seara peste Bucuresti sau Metabolism"), Ioana Flora ("Deja Vu"), Ioana Anastasia Anton("Domnisoara Christina"), Ana Ularu ("O vara foarte instabila"), Ela Ionescu ("La limita de jos a cerului"), Valeria Seciu ("Roxanne"), Victor Rebengiuc si Serban Pavlu ("Cainele japonez"), Adrian Titieni si Gheorghe Ifrim ("Domestic"), Dan Chiorean si Alin State ("Rocker"), precum si reprezentanti mass-media si vedete de televiziune.


Adelina Ivan, Venera Arapu, Murmur (Andreea Badala), Rhea Costa, Lena Criveanu, Elena Perseil, Irina Marinescu, Cristian Samfira, Lo Spaccio, Selon, Cristina Sabaiduc, Dorin Negrau, Tudor Tailor si Paisi (blanuri) sunt designerii prezenti la Gopo Fashion Night, care se vor intrece in a oferi vedetelor de la gala premiilor Gopo tinute demne de a fi purtate pe covorul rosu.

 


Coca Zaboloteanu si Sepala vor pune la dispozitia actritelor o colectie spectaculoasa de pantofi, iar accesoriile oferite de Carla Szabo, Oana Lazar (posete) si Lady Magpie (bijuterii) vor aduce un plus de stralucire si eleganta tinutelor. MAC Cosmetics se va ocupa de machiajul invitatelor de la Gopo Fashion Night si gala premiilor Gopo. Melkior va asigura manichiura celor mai importante invitate de la gala premiilor Gopo, iar Style Revolution by Rodica Cernea se va ocupa de coafuri.

 


Gopo Fashion Night va avea loc marti, de la ora 19.00, la Magazinul EVA - Design romanesc, un pop-up store in care designeri romani de top incearca sa creeze o noua tendinta in amenajarea vitrinelor si sa ofere un aer mai degajat, cu stil, traseelor de promenada si shopping din centrul Capitalei. Accesul va fi permis exclusiv pe baza de invitatie.

 


Cea de-a opta editie a galei Gopo va avea loc pe 24 martie si va fi transmisa in direct si in exclusivitate la TV de ProCinema. Gala va putea fi urmarita live si online, pe www.premiilegopo.ro si pe www.procinema.ro.

 


Gala Gopo 2014 este organizata de Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR) si Transilvania Film, cu sprijinul Babel Communications, al Centrului National al Cinematografiei (CNC), ArCub si al Primariei Municipiului Bucuresti.

 



Modifică setările cookies