marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen - Top cinci intamplari care i-au marcat cariera

Il stii pe-ala mic, cuplat pe vremuri cu Demi Moore si apoi casatorit cu Paula Abdul? Era frate-su! Lasand gluma la o parte, sa revenim la Carlos Irwin Estevez. La cine?! Nu e bine, asta nu e nume de megastar, si-a spus, probabil, Charlie Sheen, imprumutand numele de scena al tatalui sau. Este vorba, bineinteles, despre Martin Sheen, nascut Ramon Gerardo Antonio Estevez.

Charlie Sheen - Top cinci intamplari care i-au marcat cariera

Orice se poate spune despre Charlie Sheen, dar nimeni nu poate afirma ca nu si-ar fi cladit un nume in showbiz cu sudoarea fruntii. A muncit si zile pe platourile de filmare, a muncit si nopti prin alcovurile unor doamne... de consumatie, a dat cu pumnul in masa, casa si nevasta. Cand te gandesti la Charlie Sheen, iti vin automat in minte numai nastrusnicii. Rautaciosii ar spune ca este capabil sa aiba o singura relatie stabila: cu intratul in incurcaturi.
 

Eforturile nu i-au fost zadarnice. Dupa ce a jucat in filme ca “Wall Street”, “Being John Malkovich” sau “Scary Movie”, a reusit sa tina saptamani intregi primele pagini ale ziarelor. Sigur ca nu prestatiile actoricesti i-au interesat pe paparazzi, ci mai mult cele abdominale, orizontale, spune-le cum vrei, pana la urma tot la sex vei ajunge. 
 

Pentru ca reteta sa fie completa, se adauga din plin licoarea lui Bachus si praf de droguri, se prajeste bine creierul, iar egoul se lasa la dospit, pana cand incepe sa dea pe dinafara. Un exemplu: in 2010, era cel mai bine platit actor din televiziune. Avea un salariu fabulos, de 1,8 milioane de dolari, pentru fiecare episod in care il interpreta pe Charlie Harper din serialul “Two and a Half Men” (“Doi barbati si jumatate”). Dupa care, la inceputul lui 2011, i s-a pus pata si a cerut 3 milioane de dolari pe episod. Si i s-a dat: scrisoarea de concediere!

 

Top scandaluri in care a fost implicat Charlie Sheen

1. In 1990, a impuscat-o “din greseala” pe iubita lui de la acea vreme, Kelly Preston (acum sotia lui John Travolta).


2. A amenintat-o pe fosta sotie, Brooke Mueller, ca-i scoate ochii cu un cutit.

3. Sheen vrea sa se insoare cu ambele sale iubite: actrita porno Bree Olson si fotomodelul Natalie Kenly, pe care le-a numit “zeitele” lui. 

De parca nu ar fi fost de ajuns, s-a apucat sa le caute fostelor neveste, Brooke Mueller si Denise Richards, de care s-a despartit furtunos, case in apropierea locuintei sale din Los Angeles. Sub pretextul ca vrea sa fie mai aproape de copii. Noi il banuim ca viseaza la un harem. Ce ti-e si cu halucinogenele astea!
 

4. Cu familia in living si prostituata in dulap! Dupa o seara placuta in familie, cu fosta Denise Richards si fetele lor, Sheen s-a imbatat. A chemat apoi o prostituata apartamentul pe care il impartea cu cele trei si, de parca nu ar fi fost de ajuns, la scurt timp a inceput sa urle ca a fost jefuit. In final, epuizat, a intrat in coma alcoolica. Faptele vorbesc de la sine, orice comentariu ar fi de prisos.
 

5. . Cand filmarile la “Doi barbati si jumatate” erau pe punctul de a fi anulate, Sheen a declarat: “Voi merge sa fac filme cu superstaruri, in loc sa lucrez cu idioti”.
 

Perlele lui Charlie Sheen

1. “Am o constitutie diferita. Am un creier diferit. Am o inima diferita. Am sange de tigru. Moartea este pentru prosti, pentru amatori”.
 

2. “O sa va tai capetele, o sa le asez intr-o cutie si o sa le trimit mamei voastre”, si-ar fi amenintat el propriii copii, pe gemenii Bob si Max, in varsta de 2 ani.
 

3. “In copilarie, nimeni nu ne invata cum sa reactionam in fata succesului, toti ne spun ce sa facem in caz de esec. Daca nu-ti iese, incearca inca o data si inca o data. Dar daca ai succes, ce te faci?”, se intreaba retoric actorul care nu a impresionat nici macar o data Hollywoodul.
 

4. “Recunosc ca sunt drogat. Se numeste drogul Charlie Sheen”.
 

5. “Nu ma mai incape niciun costum, pentru ca am pieptul si bicepsii prea mari”.
 

6. “Chiar nu credeam ca sunt ca toti ceilalti. Credeam ca sunt unic!” Ca tot restul lumii, nu?
 

7. “Cred ca pasiunea mea este interpretata gresit ca accese de furie. Si cred ca oamenii nu sunt pregatiti pentru mesajul pe care il am eu de transmis si il transmit cu un fel de dragoste violenta”.
 

8. “Un creier normal nu poate sa ma proceseze”.
 

9. “Trebuie sa se intample lucruri mai importante in lumea asta decat trecutul meu”.
 

10. Sheen explica de ce bea, se droga si mergea la prostituate: “De plictiseala. Alcoolul face ca totul sa fie mai frumos, chiar daca este vorba despre lucruri reale sau imaginare”.

11. In timpul unei partide de... gatit, iata ce spune despre rosiile lui: "Degetele mele genereaza caldura solara si le ud cu lacrimi de jaguar".


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies