marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth si Charlize Theron fac din nou echipa pe marile ecrane, in pelicula "Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii"

Filmul este lansat la 4 ani de la primul lungmetraj din serie si include in distributie nume noi: Emily Blunt si Jessica Chastain.

Chris Hemsworth si Charlize Theron fac din nou echipa pe marile ecrane, in pelicula Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii

Chris Hemsworth este din nou Razboinicul Vanator. Dar, de data aceasta, misiunea lui nu mai este de a o proteja pe Alba ca Zapada de Regina cea Rea, interpretata de Charlize Theron.

Acum, trebuia sa o infrunte pe vrajitoarea Freya, care isi doreste sa o salvaze din oglinda fermecata pe regina, adica pe sora ei. Actorul spune ca fiica sa de 4 ani a fost incantata de faptul ca el lucreaza intr-un "castel"!

Chris Hemsworth, actor dublat: "A venit cu mine la filmari intr-o zi in care actiunea se desfasura la castel. A intalnit-o acolo si pe Emily Blunt, care era imbracata in rochia ei de printesa. Cand a mers la gradinita, le-a povestiti tuturor ca tatal ei lucreaza intr-un castel, ca se lupta cu baietii rai si cunoaste o printesa si o regina."

 

Jessica Chastain o intruchipeaza pe Sara, iubita Razboinicului Vanator. Rolul a fost o provocare, a marturisit actrita.


Jessica Chastain, actrita, dublata: "M-am antrenat doua saptamanani la New York, dupa care am mers la Londra trei saptamani si am lucrat alaturi de echipa noastra de cascadori. In trecut, am fost dansatoare, asa ca am invatat miscarile de lupta ca si cum ar fi fost pasii unui dans."
Emily Blunt o interpreteaza pe Freya, vrajitoarea care are puterea de a-si ingheta inamicii. Actrita este insarcinata cu cel de-a doilea copil si povesteste ca, dupa aceasta partitura, are in plan mai multe roluri in pelicule de animatie.

Emily Blunt, actrita, dublata: "Este mai usor si nu conteaza cum arati. Te poti duce la filmari cu parul nespalat, in pijamale, pentru public nu conteaza."

Filmul "Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii" ajunge si in cinematografele de la noi din tara in 22 aprilie.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies