marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Pratt, noul Indiana Jones al Hollywood-ului: cei de la Disney vor sa il aduca pe starul din Guardians of The Galaxy in locul lui Harrison Ford

Chris Pratt a avut o ascensiune incredibila in ultimii ani, devenind un star de A-List. Presa straina anunta ca Hollywood-ul doreste sa reinventeze franciza Indiana Jones, cu nimeni altul decat Chris Pratt, starul acestei veri in blockbusterul Guardians of The Galaxy.

Chris Pratt, noul Indiana Jones al Hollywood-ului: cei de la Disney vor sa il aduca pe starul din Guardians of The Galaxy in locul lui Harrison Ford

Publicatia Deadline a anuntat oficial ca actorul Chris Pratt este dorit sa il inlocuiasca pe Harrison Ford intr-unul dintre cele mai iconice roluri de la Hollywood - Indiana Jones.


"Studiourile Disney au sperante mari in Chris si il considera cel mai potrivit pentru acest rol legendar" au scris cei de la Deadline.  In 2013, cei de la Disney au obtinut toate drepturile legale de la Paramount asupra francizei.


Primele patru filme din seria cu Harrison Ford -  Raiders of the Lost Ark (1981), Indiana Jones and the Temple of Doom (1984) , Indiana Jones and the Last Crusade (1989) si Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) - au fost regizate de Steven Spielberg si distribuite de Paramount.

 


 


Intelegerea dintre cele doua studiouri americane da nastere unei posibile noi francize, chiar daca in acest moment nu a fost facut public anuntul unui nou film. In timpul turneelor de promovare pentru recentele sale productii, Harison Ford a dat de intele ca ar fi dispus sa revina in rolul arheologului Indiana Jones, un personaj cu care a scris istorie la Hollywood.
 


Ultimul film din serie, The Crystal Skull, a facut incasari globale de 786 de milioane de dolari, desi fanii s-au declarat nemultumiti de poveste. The Walt Disney Co. a incheiat una dintre cele mai mari achizitii din industrie, dupa ce a cumparat LucasFilm pentru suma de 4.06 miliarde de $. Anuntul a fost facut in octombrie 2012, atunci cand au anuntat si intentia de a relansa o noua franciza Star Wars. In acest moment, au inceput auditiile pentru Star Wars: Episode VII, ce va fi regizat de J.J. Abrams. Filmul va intra in cinematografe incepand cu 18 decembrie 2015.

 

 

Chris Pratt, cunoscut din serialul de comedie Parks and Recreation, a dat lovitura dupa ce a fost ales de producatori sa conduca eroii Universului in Guardians of The Galaxy.  Insa, actorul a fost nevoit sa lucreze mult la aspectul fizic pentru a arata ca un superou. In 2015, fanii il pot vedea intr-un alt blockbuster, Jurassic Park 3D.


Galerie foto


Modifică setările cookies