marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Pratt si-a impresionat fanii: actorul a postat pe retelele de socializare o imagine cu el, de pe vremea cand traia fara adapost

Inainte de a fi Star Lord in Guardians of The Galaxy sau de a juca in celebrul serial de comedie "Parks and Recreation", Chris Pratt traia modest, nu avea adapost si caminul lui era o dubita colorata. Actorul a postat recent pe internet o imagine cu el din tineretea sa mai putin stralucitoare.
 

Chris Pratt si-a impresionat fanii: actorul a postat pe retelele de socializare o imagine cu el, de pe vremea cand traia fara adapost

Chris Pratt a castigat inca o data admiratia fanilor dupa ce a postat pe contul sau de Facebook o imagine cu el dinainte sa devina cunoscut, chiar cand obtinuse primul sau rol. In imagine apare cu scenariul primului sau film in mana, langa o dubita colorata, ce i-a fost casa o scurta perioada. Imaginea a strans zeci de mii de like-uri


In adolescenta, Pratt a petrecut o perioada alaturi de bunii sau prieteni in Hawaii, iar asta a insemnat sa locuiasca la propriu intr-o dubita. "Am avut un prieten care m-a chemat acolo si o perioada am trait chiar langa plaja, in duba. Ne-am vazut visul cu ochii deschisi" a povestit acesta pentru Entertainment Weekly.

 

 


Acum, actorul este considerat noul mare star de la Hollywood, dupa ce blockbusterul Guardians of The Galaxy a facut deja 200 de milioane de dolari in SUA si la nivel global a ajuns la 418 milioane de dolari.


Chris Pratt,
cunoscu din serialul de comedie Parks and Recreation, a dat lovitura dupa ce a fost ales de producatori sa conduca eroii Universului in Guardians of The Galaxy.  Insa, actorul a fost nevoit sa lucreze mult la aspectul fizic pentru a arata ca un superou. Acum un an, starul era surprins la plaja, alaturi de sotia lui, Anna Farris, intr-o ipostaza care a facut inconjurul internetului: mult mai dolofan si cu burtica. Insa, retelele de socializare au explodat dupa ce acesta a postat o poza cu transformarea pentru noul sau film. Acum, actorul este plin de muschi si are patratele pe abdomen.
 

Pratt, in varsta de 35 de ani, a trecut prin transformarea anului, dar a si reusit sa devina un star de prima mana, pe care fanii il vor vedea din ce in ce mai des.

Guardians of The Galaxy ruleaza si in cinematografele din Romania


Galerie foto


Modifică setările cookies