marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ted, cea mai buna comedie originala fara perdea din istorie in box office. 15 comedii interzise minorilor cu cele mai mari incasari la debut in SUA

Comedia deocheata demonstreaza inca o data ca este o reteta de succes in box officeul verii. In acest weekend pelicula interzisa celor sub 17 ani Ted ce ii are in distributie pe Mila Kunis si Mark Wahlberg a devenit comedia animata cu cel mai bun debut de box office din istorie, realizand incasari de 54 de milioane de $ in America de Nord.

Ted, cea mai buna comedie originala fara perdea din istorie in box office. 15 comedii interzise minorilor cu cele mai mari incasari la debut in SUA

articole relationate

Ted a urcat pe locul 3 in topul comediilor de rating R (recomandate celor peste 17 ani) cu cele mai bune debuturi peste ocean. Presa americana a catalogat-o imediat cea mai buna comedie originala R-rated din istorie ca incasari la debut.  Ted este o comedie care reprezinta debutul regizorul Seth MacFarlane, nimeni altul decat creatorul celebrei serii Family Guy deci stilul ei este unul nebunesc si iesit din tipare.


Prima productie live action a regizorului Seth McFarlane a depasit suma obtinuta la lansare de The Hangover (45 de milioane de dolari) si a urcat pe locul trei in topul celor mai bune debuturi avute pana acum, in Statele Unite, de o comedie de rating R, in urma lui Sex and the City (57 de milioane) si The Hangover Part II (87 de milioane de dolari).


La prima vedere Ted pare o comedie cu un ursulet de plus vorbitor insa cand afli ca e un ursulet de plus care injura, fumeaza marijuana, agata femei si le face viata imposibila lui Mark Wahlberg si Milei Kunis iti faci o idee de ce a fost catalogat un film pentru adulti.
 

 

O alta comedie interzisa minorilor, Magic Mike a facut si ea incasari impresionanate in SUA: 39, 2 milioane de $ si urca si ea in top 10 al celor mai bune comedii din istorie la debut din punctul de vedere al incasarilor.


In filmul regizat de Steven Soderbergh, Matt Bomer, Matthew McConaughey si Channing Tatum isi arata talentele de stripperi si pachetelele de muschi. Productia se bazeaza pe experientele avute de actorul Channing Tatum ca stripper la 19 ani si va spune povestea unui tanar care se aventureaza in lumea fierbinte a striptease-ului masculin.



 

Comediile interzise minorilor cu cele mai mari incasari la debut in SUA:


1.The Hangover Part II (87 milioane $ , Warner Bros.)


2. Sex and the City ( 57 milioane de $, Warner Bros)
 

3. Ted ( 54.1 milioane de $,  Universal)


4. Jackass 3-D ( 50.3 milioane de $, Paramount)


5.American Pie 2 ( 45.1 milioane $, Universal)


6.The Hangover (45 milioane $, Universal)


7. Scary Movie ( 42 de milioane de $, Miramax)


8. Magic Mike ( 39, 2 milioane de $ ( Warner Bros)


9. 21 Jump Street ( 36,3 milioane de $, Sony)


10.Wedding Crashers (33.9 milioane $ New Line)


11.American Wedding (33.6 milioane $, Universal)


12.Superbad (33.1 milioane $, Sony)


13.Bad Teacher (31.6 milioane $ Sony)


14.Knocked Up (30.7 milioane $, Universal)


15.Horrible Bosses (28.1 milioane $ Warner Bros./New Line)
 

Sursa : Hollywood Reporter


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies