marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Controversatul film al Angelinei Jolie se lanseaza in decembrie! Vezi imagini de la filmari!

Angelina Jolie va debuta ca regizor cu filmul "In the Land of Blood and Honey" pe 23 decembrie!

Controversatul film al Angelinei Jolie se lanseaza in decembrie! Vezi imagini de la filmari!

Controversatul proiect al actritei de 35 de ani a primit in sfarsit unda verde pentru a ajunge in cinematografe.


Debutul actritei ca regizor a starnit in urma cu un an valuri in presa internationala. Filmul are ca tema razboiul civil din Bosnia din anii '90.


Filmarile au fost la un pas de a fi intrerupte anul trecut, in octombrie, cand un zvon fals a facut-o pe Jolie sa piarda dreptul de a turna scenele in Bosnia.


Imagini de pe platourile de filmare de la "In the Land of Blood and Honey"


Atunci presa a scris ca pelicula regizata de Jolie ar fi despre o femeie bosniaca, victima a unui viol, care se indragosteste de agresorul ei sarb.


Asociatia feminina a victimelor de razboi a luat foc si a cerut interzicerea filmarilor pe teritoriul bosniac. Jolie a reusit sa clarifice situatia si a primit acceptul sa filmeze la Sarajevo.


O alta locatie pentru turnarea filmului a fost Ungaria unde actrita si-a luat o vila de cateva milioane de euro alaturi de Brad Pitt.

Filmul va fi distribuit in SUA de compania FilmDistric in luna decembrie si va avea dialoguri in engleza si sarba/croata. Pentru primul sau film ca regizor Jolie a lucrat cu actori locali. 

Angelina Jolie, la filmarile  pentru "In the Land of Blood and Honey"


"Filmul se refera la razboiul bosnic, insa este universal. Am vrut sa spun o poveste despre cum relatiile dintre oameni sunt afectate de viata intr-un razboi", a declarat actrita la Cannes.


Angelina Jolie, saptamana trecuta la Festivalul de la Cannes!

Angelina Jolie este prezenta in aceste zile la Cannes unde a avut premiera animatiei "Kung Fu Panda 2".


In 2010, Angelina si Brad Pitt au vizitat Bosnia si au ajutat la strangerea unei sume de 500.000 de dolari ( in colaborare cu guvernul SUA) pentru o tabara de refugiati.


Sursa foto: Splash


 


Galerie foto


Modifică setările cookies