marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Copii obligati sa lupte VIOLENT pana la moarte: urmatorul FILM HIT de la Hollywood are prima imagine! Vezi povestea sa!

Cea mai buna poveste din 2008, cartea vanduta in aproape 1 milion de exemplare in peste 38 de tari, The Hunger Games ( Jocurile Foamei) a devenit un adevarat fenomen in SUA si din 2012 ajunge pe marile ecrane. Recent a fost facuta publica prima imagine din mult asteptatul film.

Copii obligati sa lupte VIOLENT pana la moarte: urmatorul FILM HIT de la Hollywood are prima imagine! Vezi povestea sa!

Productia SF a fost catalogata de cineasti drept unul dintre cele mai asteptate filme anuntate in ultima vreme.


Filmul The Hunger Games, o adaptare dupa trilogia SF scrisa de Suzanne Collin, este asteptat sa aiba un impact urias, dat fiind faptul ca are o baza de fani numeroasa la nivel mondial.


Cu un buget de 75 de milioane de dolari, productia este anuntata un hit in materie de adaptari dupa romane - dupa modelul Harry Potter si Twillight.
 

Actiunea din The Hunger Games se desfasoara intr-o America postapocaliptica, impartita in 12 districte. Razboiul, foamea si focul au distrus  America de Nord intr-un viitor apropiat iar pe teritoriul vechiului continent se ridica natiunea Panem. In fiecare an cate doi reprezentanti din fiecare district sunt alesi pentru a participa la The Hunger Games - Jocurile Foamei. Astfel cate 24 de adolescenti sunt luati de langa familii si fortati sa se lupte pe viata si pe moarte intr-un show televizat urmarit la intensitate maxima. Doar unul se va intoarce acasa in viata....


Actrita de 20 de ani, Jennifer Lawrence, nominalizata la Oscar pentru Winters’Bone, joaca rolul eroinei Katniss Everdeen care se arunca in lupta de la Jocurile Foamei pentru a-si salva sora mai mica aleasa initial.


Filmul este regizat de Gary Ross, nominalizat de  4 ori la Oscar iar fanii se asteapta la suspans, violenta, dragoste, intensitate si energie.

"Este unul din acele roluri care iti va schimba total viata" a declarat Jennifer Lawrence care are sansa sa dea lovitura si sa aterizeze in lista celor mai bine cotata actrite de la Hollywood cu acest rol. "As fi regretat toata viata daca nu l-as fi acceptat" s-a confesat tanara de 20 de ani.

Actrita care a aparut in aceste zile pe coperta revistei Entertainment Weekly joaca in film alaturi de Josh Hutcherson si Liam Hemsworth cei doi prieteni care o ajuta in turneul de lupta, dar si de Elizabeth Banks, Stanley Tucci si Woody Harrelson.
 

Productia va fi lansata in martie 2012 si mai mult ca sigur va fi urmata de alte doua parti. Filmarile se vor derula pentru inceput in Carolina de Nord.


Galerie foto


Modifică setările cookies