marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum este maestrul Marcel Iures in realitate? Castigatoarea concursului PRO CINEMA povesteste intalnirea!

Cu ocazia lansarii filmului Octav de Serge Ioan Celebidachi, PRO CINEMA și-a provocat telespectatorii să intre în concurs pentru sansa unica de a petrece cateva ore alaturi de maestrul Marcel Iures, care joacă rolul principal. 
Cum este maestrul Marcel Iures in realitate? Castigatoarea concursului PRO CINEMA povesteste intalnirea!
Un film poate fi o întâlnire inspirată, o călătorie în timp sau un prilej de a câștiga noi experiențe! Iar să-ți întâlnești unul dintre actorii preferați, să bei o cafea cu el, să încerci să descoperi cât mai multe din omul pe care-l ai în față este cu siguranță o experiență de neuitat!
Andreea Neculai a fost norocoasa castigatoare, care ne povesteste despre cele cateva ore petrecute alaturi de Marcel Iures:

“Peste mulți ani, când voi avea părul alb, le voi povesti nepoților despre ziua de azi....despre o seară blândă de toamnă când, preț de câteva ore la o cafea, a trecut prin viața mea, maestrul Marcel Iureș!
Și probabil îmi va fi greu și atunci să exprim în cuvinte emoția unei astfel de întâlniri...dar știu că îi voi mulțumi și atunci, ca și azi, pentru bunătatea sa, pentru că m-a învățat că măreția unui om stă în integritatea sa și în capacitatea de a-i influența pozitiv pe cei din jurul său!
E o binecuvântare și un mare noroc întâlnirea de azi!

Multumesc #procinema!!! 
#Multumesc! #Multumesc! #Multumesc!!!"

Filmul „Octav” al regizorului Serge Ioan Celebidachi, ce va rula in cinematografe incepand cu 6 octombrie 2017, este inedit in peisajul cinematografic romanesc prin imbinarea dintre emotie si nostalgie. Dincolo de o distribuție de exceptie, cu Marcel Iures in rol principal, acompaniat de actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar si multi altii, filmul „Octav” reprezinta o declaratie de celebrare a vietii si ofera o serie de imagini calde si poetice despre Romania. Nostalgia personajului principal este construita din perspectiva onestei cautari de sine, care ofera cheia deslusirii unor sensuri profunde ale existentei.

”<Octav> ne poate ajuta sa ne reamintim cine suntem cu adevarat si sa ne facem curaj sa ne exploram trecutul, iar pentru cei mai norocosi dintre noi este o reafirmare a generozitatii infinite a vietii”, declara regizorul Serge Ioan Celebidachi. Constructia regizorala a filmului incearca pe cat posibil sa multumeasca un vechi crez al regizorului Celebidachi, si anume acela de a cauta la infinit natura umana cu valentele si nuantele ei. Iar acest lucru se vede inca din teaserul filmului, care ne ajuta sa vizualizam si ceea ce Blasco Giurato (Director de imagine) a declarat: „Pentru mine, filmul <Octav> reprezinta un miracol”. 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies