marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum un motan anonim i-a invins pe Brett Ratner si Eddie Murphy

Intrebare: De ce vor fi anul acesta 70 de filme nominalizate la categoria “cel mai bun film” la Oscar? Raspuns: pentru ca sa ajunga sa fie nominalizat si Tower Heist-ul cu Eddie Murphy.

Cum un motan anonim i-a invins pe Brett Ratner si Eddie Murphy

 

 

    Multa lume a glumit, iar in spatele oricarei glume e intotdeauna un adevar dureros, pe seama gazdei viitoarei gale Oscar, Eddie Murphy. Ca omul e expirat, ca se gaseau variante mai bune, ca se va face de ras. Mai rau ca Oprah, o varianta vehiculata de presa inaintea comicului, nu poate fi, iar Brett Ratner trebuie sa fi fost in al noulea cer cand a primit vestea. Regizorul seriei Rush Hour a lucrat cu Eddie Murphy la comedia Tower Heist care sta sa iasa pe marile ecrane si, asa cum recunostea si el, nici nu puteai sa te gandesti la o promovare mai buna decat cooptarea lui Murphy – un actor cu o cota din ce in ce mai mica in cetatea filmului, ca si gazda la o ceremonie de talia Oscarurilor. Money in the bank pentru Tower Heist. 

 

    Si totusi…  un motan pana mai ieri anonim a reusit sa depaseasca involuntar lovitura de promovare a lui Eddie Murphy. Willow – pe numele sau – originar din statul Colorado, a fost gasit dupa 5 ani de cand fusese dat disparut de familia sa pe strazile aglomerate din Manhattan. Cum a ajuns sa strabata 1600 de mile, cum a supravietuit, ba chiar s-a ingrasat in acest rastimp, nu vom afla prea curand. Cert e ca povestea sa a fost preluata pe prima pagina a ziarelor de peste ocean, iar acum Willow se pregateste sa revina acasa, iar producatorii lui Puss in Boots, un alt titlu care sta sa apara, isi freaca mainile incantati. Fara voia lor o pisica-minune a atras atentia lumii intregi. Cea mai buna promovare posibila pentru motanul incaltat.



 


Galerie foto


Modifică setările cookies