marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Radcliffe, chipul Diavolului in primul trailer teaser pentru Horns: transformare spectaculoasa pentru actorul britanic

"Acesta este chipul Diavolului?" este mesajul de pe posterul inedit lansat pentru promovarea filmului Horns, cu Daniel Radcliffe in rol principal. In noile imagini, actorul are coarne si promite sa faca unul dintre cele mai intunecate roluri din cariera sa. Horns ar umra sa fie lansat in cinematografele din Marea Britanie pe 31 octombrie 2014.

Daniel Radcliffe, chipul Diavolului in primul trailer teaser pentru Horns: transformare spectaculoasa pentru actorul britanic

Horns este unul dintre filmele pe care cinefilii le asteapta cel mai mult, datorita subiectului interesant si al distributiei ce il are cap de afis pe Daniel Radcliffe. Insa, proiectul parea sa intre intr-un con de umbra. Insa, producatorii tocmai le-au starnit interersul fanilor dupa ce au lansat un nou poster, extrem de incitant. Posterul este creat ca o pagina de ziar, in alb-negru, pe care apare Daniel Radcliffe cu coarne, iar titlul extrem de sugestiv este "Acesta este chipul Diavolului?"

Pentru noul sau film, Daniel Radcliffe a trecut printr-o schimbare impresionanta. In Horns, Radcliffe joaca rolul lui Ig Perrish, un barbat suspectat ca si-ar fi violat si ucis iubita. Mahmur dupa o noapte de petrecere, Ig se trezeste a doua zi cu coarne crescute, in mod inexplicabil. Aceste coarne au niste puteri speciale si ii fac cei din jur sa maturiseasca pacatele si crimele comise. Astfel, Ig se va folosi de puterile coarnelor pentru a afla in ce circumstante a murit iubita sa si pentru a se razbuna.

 


Filmul este regizat de Alexandre Aja, cunoscut pentru horroruri ca The Hill Have Eyes sau Piranha 3D si este inspirat de romanul cu acelasi nume al lui Joe Hill. Joe Hill este fiul celebrului scriitor american Stephen King. Din distributie mai fac parte Juno Temple, Joe Anderson, Kelli Garner, Max Minghella si James Remar.

 

 


Radcliffe a spus despre rolul sau ca este cu totul diferit de ce a facut pana acum: "Nu am mai jucat asa ceva pana acum. Acest rol este foarte emotional dar si scandalos, in anumite situatii."  Insa a declarat ca a fost entuziasmat de natura sumbra a povestii. "Sa joc un astfel de personaj, care trece prin aceasta transformare socanta, este foarte provocator pentru mine" a spus Radcliffe pentru Entertainment Weekly.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies