marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De ce merita si de ce NU merita Leonardo DiCaprio sa ia Oscarul duminica noapte

24 de ani de cariera, 37 de filme, 5 nominalizari la Oscar pentru interpretare, niciun trofeu Oscar. Cam asta ar fi un CV scurt, in cifre, al lui Leonardo DiCaprio, dar, care, incepand de duminica noapte s-ar putea schimba.

De ce merita si de ce NU merita Leonardo DiCaprio sa ia Oscarul duminica noapte

In acest an, starul de 41 de ani este considerat marele favorit la Oscar pentru cel mai bun actor, dar, mai mult ca niciodata, are sanse reale sa si plece cu el acasa, o dorinta pe care o impartasesc milioane de fani din lumea intreaga.

 

Nici un alt actor n-a avut parte de o simpatie atat de mare cum are DiCaprio din partea publicului. Aproape sa spunem ca fanii isi doresc mai mult ca el sa ia ravnita statueta de Oscar. Deja s-au anuntat evenimente pe Facebook, unde fanii propun ca, daca Leonardo DiCaprio ia Oscarul, sa iasa in pietele publice din mai multe orase ca Londra, Dublin sau Madrid sa sarbatoreasca evenimentul. Actori ca Peter O’Toole, Charlie Chaplin, Cary Grant sunt doar cateva din lista lunga a numelor grele ale cinematografiei care au murit fara sa primeasca Oscar.


Lupta lui Leonardo DiCaprio cu Academia Americana de Film

Al doilea actor preferat al lui Martin Scorsese, dupa Robert De Niro, Leonardo DiCaprio i-a uimit pe critici inca de la 19 ani, cand primea prima nominalizare la Oscar pentru rolul din “What’s Eating Gilbert Grape” (1993). De atunci, a mai primit doua nominalizari pentru rolurile exceptionale din “The Aviator” (2004) si “Blood Diamond” (2006), dar presa straina a scris ca fiecare rol al sau merita o nominalizare la Oscar. In 2014, a obtinut inca o nominalizare la Oscar, pentru rolul genial din” The Wolf of Wall Street”.

 

Citeste articolul in intregime pe www.stirileprotv.ro



Modifică setările cookies