marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

De Craciun, prinde sarbatoarea filmelor la PRO CINEMA!

In serile pline de magie, prinde sarbatoarea filmelor de exceptie la PRO CINEMA! Tolba lui Mos Craciun este pregatita cu filme pentru 3 zile de sarbatoare ca-n filme!

De Craciun, prinde sarbatoarea filmelor la PRO CINEMA!

Craciunul este despre toate si pentru toti! Mari actori vin sa-si faca rolul, sa te surprinda si sa te cucereasca cu roluri de exceptie in filme de colectie! In ajun de sarbatoare, de la 20:30, Made of Honor iti prezinta povestea de dragoste in care un june incearca sa-i castige inima unei domnisoare proaspat logodite. Imediat dupa acest film, o extraordinara comedie va incanta telespectatorii cu aventurile lui Dustin Hoffman. Tootsie prezinta peripetiile unui actor ghinionist care isi va juca rolul vietii, deghizat in femeie, pe celebra scena de pe Broadway.
 

 

In prima zi de Craciun, A Few Good Men vine de la 20:30 la PRO CINEMA. Filmul prezinta cazul a doi soldati americani acuzati de uciderea unui coleg. Avocatii apararii sunt Tom Cruise si Demi Moore, care vor realiza o investigatie ce va scoate la lumina numeroase secrete. De la 23:30, Great expectations, cu Ethan Hawke, Gwyneth Paltrow, Robert De Niro si Anne Bancroft va ilustra transformarea unui baiat deosebit intr-un adevarat barbat, o transformare puternic marcata de o serie de persoane pe care tanarul ii intalneste in primii ani de viata.
 

 

Pe 26 decembrie, incepand cu 20:30, Walk the Line - Povestea lui Johnny Cash iti prezinta povestea unui tanar cantaret, Johnny Cash, care va influenta definitiv muzica Statelor Unite, compozitiile sale originale oferind inspiratie viitoarelor vedete rock, country, punk, folk si rap. Only Lovers Left Alive vine imediat dupa si prezinta povestea unui muzician profund deprimat din cauza drumului ales de intreaga omenire. Acesta isi regaseste amanta, o femeie puternica si enigmatica. Desi istoria relatiei lor de dragoste dureaza de cel putin cateva secole, idila lor reaprinsa va fi perturbata.

Sarbatoarea te prinde la PRO CINEMA!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies