marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Debut socant pentru filmul lui Brad Pitt la Cannes!

Unul dintre cele mai asteptate filme de la Cannes, anuntat de multi ca mare favorit in cursa pentru marele premiu, The Tree of Life a avut astazi premiera,  insa a starnit reactii ciudate.

Debut socant pentru filmul lui Brad Pitt la Cannes!

Debut cu aplauze si fluieraturi in egala masura pentru Brad Pitt la  Cannes.

Cei prezenti la premiera dramei in care  Brad Bitt joaca alaturi de Sean Penn au inceput sa fluiere la final, au fost insa si aplauze din partea sustinatorilor si a criticilor care avertizeaza: filmul nu este pentru toata lumea.


The Tree of Life  este primul film al lui Terrence Malick  dupa drama din  2005 The New World si spune povestea unui barbat  ( Sean Penn) a carui calatorie spre maturitate este una confuza si plina de probleme din cauza personalitatilor  total opuse ale parintilor sai si a modului in care acestia l-au crescut.  Brad Pitt interpreteaza rolul unui tata obsedat de reusita copiilor sai.


 



" The Tree of Life este o cautare metafizica, impresionista, a locului pe care il ocupa un om in schema  cosmica a lucrurilor. Pasiuni critice, pareri pro si contra alaturi de una din cele mai bune interpretari ale lui Brad Pitt vor atrage multa atentie asupra acestui film" scrie The Hollywood Reporter.

"Lasand deoparte viziunea preistorica si cosmica, filmul lui Terrence Malick este o reflectie epica despre dragoste si pierdere. Este un film nebun si magnific. Nu este un film pentru oricine, este un mod vizionar de a face un film" a fost reactia lui Peter Bradshaw, ediatorialist la The Guardian.

" The Tree of Life reprezinta ceva extraordinar. Filmul este cel mai provocator proiect al lui Terrence Malick"  noteaza Variety.

In varsta de 67 de ani, regizorul Malick este o personalitate retrasa, nu acorda interviuri si se lasa rar fotografiat! Dovada -  nu a fost prezent nici macar la conferinta de prezentare a filmului de la Cannes.

Filmele sale, nu foarte multe ca numar : Badlands, Days of Heaven, The Thin Red Line, The New World sunt cunoscute pentru splendoarea imaginilor si pentru tonurile meditative.
 

The Tree of Life va ajunge in cinematografe in SUA pe 27 mai.

Sursa foto: Splash


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies