marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezvaluirile cutremuratoare facute de Tom Hardy: "Mi-as fi vandut mama pentru cocaina". De la un tanar rebel la cel mai popular star de film al momentului

Mad Max:Fury Road se lanseaza in aceasta saptamana atat la Cannes, cat si in cinematografele din intreaga lume, inclusiv in Romania. Seria care a debutat acum 30 de ani este reinventata, cu un nou actor la fel de carismatic ca Mel Gibson - Tom Hardy.

Dezvaluirile cutremuratoare facute de Tom Hardy: Mi-as fi vandut mama pentru cocaina . De la un tanar rebel la cel mai popular star de film al momentului

Tom Hardy este unul dintre cei mai interesanti noi actori, care in ultimii ani a impresionat cu roluri variate si solicitante. Britanicul a imbinat cu succes productii de arta, independente cu blockbustere de succes ca Inception si acum Mad Max: Fury Road. In timpul promovarii celui mai mare film din cariera sa, Mad Max:Fury Road, actorul de 37 de ani a dezvaluit lucruri mai putin frumoase din trecutul sau intunecat. In tinerete, Hardy a fost dependent de droguri si alcool si a dus o grea batalie pentru a scapa de aceste doua vicii.

 

 

 

 

"In tinerete, mi-as fi vandut mama pentru o doza de cocaina. Sunt foarte norocos ca am ajuns aici". Insa, in 2003, actorul a reusit sa se trezeasca si sa isi puna ordine in viata: "Mi s-a spus foarte clar ca daca mai continui pe acest drum, sunt o cauza pierdut si nu voi mai putea niciodata sa imi revin. Atat a fost nevoie sa stiu ca sa ma trezesc" a declarat acesta, conform TIME.

 

Tom Hardy in 2002

Tom Hardy a impresionat in ultimii ani in filme interesante si captivante ca "Bronson", "RocknRolla", "Inception", "The Dark Knight Rises", unde l-a jucat pe Bane, "Lawless", "Tinker, Tailor, Soldier, Spy", "Locke" si acum se pregateste sa lanseze cel mai mare film din cariera ma, Mad Max: Fury Road, care a primit recenzii extraordinare.


Conform Variety, Tom Hardy a semnat contract cu producatorii pentru inca trei filme in care sa il joace pe eroul desertului in noua serie Mad Max. Astfel, cei de la Warner Bros sunt increzatori in succesul pe care il va avea Fury Road si vor sa continue povestea francizei lansata in anii '80. Informatia a aparut in presa dupa ce Tom Hardy a dezvaluit detalii intr-un interviu acordat revistei Esquire.

 

 


"Nu am fost niciodata mai entuziasmat si in acelasi timp, in afara zonei de confort. Este al naibii de grozav filmul." Actorul a spus ca a semnat pentru inca 3 filme pentru ca "totul se bazeaza pe cifre si cum va fi primit filmul. Inevitabil, sa nu uitam ca filmul este si o afacer" a spus Hardy.


Mad Max:Fury Road
se lanseaza in Romania incepand cu 15 mai 2015.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies