marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dezvaluirile producatoarei Donna Langley despre continuare filmului Fifty Shades of Grey: "Fifty Shades Darker va fi mai mult un thriller"

Fifty Shades of Grey este unul dintre cele mai populare proiecte cinematografice din acest an, bazat pe una dintre cele mai de succes carti din ultimii ani. La un eveniment organizat de Hollywood Reporter, producatoarea Donna Langley de la studiourile Universal,a dezvaluit mai multe despre viitorul francizelor pe care le detin, inclusiv Fifty Shades of Grey.

Dezvaluirile producatoarei Donna Langley despre continuare filmului Fifty Shades of Grey: Fifty Shades Darker va fi mai mult un thriller

De la inceputul anului, Universal au deja doua productii in topul celor mai profitabile filme ale anului: Fifty Shades of Grey si Furious 7, care a devenit primul film din serie cu incasari de 1 miliard de dolari, dar si primul pentru cei de la Universal. Fifty Shades of Grey a trecut de 500 de milioane de dolari la nivel global si a deschis astfel o noua franciza cinematografica. In aceasta vara, cei de la Universal mai lanseaza titlul de interes pentru publicul larg: Pitch Perfect 2, Ted 2, Minions sau Jurassic World.


 

De curand, acestia au anuntat si datele oficiale de lansare pentru urmatoarele filme din serie: Fifty Shades Darker se va lansa in 2017, iar Fifty Shades Freed se va lansa in 2018. Aceasta a discutat si despre tensiunile creative dintre autoarea E.L. James si regizoarea Sam Taylor-Johnson, care nu se va mai ocupa de urmatoarele doua parti. "Ca sa fie clar, filmul in varianta finala, este exact ceea ce ne-am propus de la inceput,atat noi studioul, cat si regizoarea sau autoarea. Urmatorul film va fi mai mult un thriller." a spus Langley pentru Hollywood Reporter.
 

Aceasta a comentat si colaborarea cu sotul autoareai E.L. James, care se va ocupa de scenariul urmatorului film, Fifty Shades Darker. "El chiar a facut o prima versiune a scenariului pentru Fifty Shades of Grey, dar nu a fost mentionat pe generic."

 

Adaptarea romanelor erotice scrise de E.L.James continau cu inca doua filme. Astfel, Fifty Shades Darker se va lansa pe 10 februarie 2017, iar Fifty Shades Freed se va lansa pe 9 februarie 2018, informeaza Hollywood Reporter. Anuntul vina la o zi dupa stirea ca sotul autoarei E.L. James se va ocupa de scenariul urmatorului film.


Producatorii au oferit si un teasing, lansand o prima imagine cu Jamie Dornan, care poarta o masca neagra la ochi, indiciu pentru al doilea film. Misterios si sexy, acesta se uite in oglinda, in timp ce isi pune masca la ochi.

 

 

Exclusive Tease of Fifty Shades Darker on the #FiftyShades Blu-ray Available May 8.Get Free 2-Day Shipping Through Sunday Only at Amazon.com http://uni.pictures/FSDamz

Posted by Fifty Shades of Grey on Thursday, April 23, 2015


 


Galerie foto


Modifică setările cookies