marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dineul pentru nominalizatii la Oscar 2016, sub scandalul boicotului. Fotografia de grup "a fost mult prea alba"

Traditionalul dineu al nominalizatilor la Oscar a strans intr-un hotel din Beverly Hills, peste 150 de invitati. Mai sunt aproape trei saptamani, pana la marea seara, iar actritele au testat tinutele.

Dineul pentru nominalizatii la Oscar 2016, sub scandalul boicotului. Fotografia de grup a fost mult prea alba

In discutii si-a facut inevitabil loc si subiectul boicotului. Mai multi artisti au anuntat recent ca nu vor participa la gala Oscarurilor in semn de protest fata de faptul ca selectia de anul acesta ignora interpretarea unor actori de culoare.
Defilarile pe covorul rosu au dat evenimentului o nota optimista.

 

 

Actritele au ales rochii scurte, in culori stralucitoare. Rachel McAdams a imbracat o creatie Prada de culoare corai, cu aplicatii de paiete si pietre.  Alicia Vikander a optat pentru a rochie scurta, portocalie, iar Brie Larson, actrita nominalizata la Oscar pentru rolul din drama Room, a ales o creatie suava in nuante de roz, cu aplicatii stralucitoare. Actrita aparut pe covorul rosu in compania colegului de film, actorul Jacob Tremblay, in varsta de 10 ani.

 


 

Brie Larson, actrita: "Faptul ca am avut ocazia sa il cunosc, m-a facut o persoana mai buna."

Actrita a parut surprinsa cand jurnalistii au intrebat-o ce va purta la gala Oscarurilor.

Brie Larson, actrita: "Asta vreti sa ma intrebati? Scopul meu este ca fiecare rochie pe care o aleg sa reflecte ce este in sufletul meu."


Aceeasi curiozitate a vizat-o si pe Rooney Mara, actrita nominalizata petru rolul din pelicula Carol. Rooney Mara, actrita: "Nu am probat inca nicio rochie. Cateodata, e de ajuns sa iti pui una pe tine si te hotarasti. In alte dati probezi si 20 fara sa gasesti rochia potrivita."

 

Intalnirea cu jurnalistii este prilej de glume si raspunsuri relaxate. Sylvester Stallone spune ca nu mai cunoaste aproape pe nimeni dintre actorii tineri, tinand cont ca au trecut aproape patru decenii de cand nu a mai fost invitat la dineul nominalizatilor.

Sylvester Stallone, actor: "Cred ca ultima data cand m-am aflat aici Lincoln era presedinte."

Actorul a dezvaluit cu aceasta ocazie ca a fost cat pe ce sa boicoteze gala Oscar de anul acesta, intrucat nici regizorul peliculei Creed, nici colegul sau de platou, Michael Jordan, nu au fost inclusi pe lista nominalizatilor de anul acesta. La finalul dineului, "Promotia 2016", cu peste 150 de nominalizati, a fost invitata la "fotografia de grup" pe care presa de profil din SUA a criticat-o din nou ca fiind mult "prea alba".
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies