marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama Emmei Watson, cea mai bine platita actrita britanica: "Nu-mi pot controla viata!"

Vedeta din Harry Potter - Emma Watson - a aratat cat de magic este personajul jucat de ea in cea mai de succes serie ( franciza) din istorie pe coperta revistei Vogue unde s-a plans ca viata ii scapa de multe ori de sub control.

Drama Emmei Watson, cea mai bine platita actrita britanica: Nu-mi pot controla viata!

"Simt ca am trait ca intr-un balon de sapun. Nu am avut niciun control asupra vietii mele.M-au gasit si m-au ales pentru rolul lui Hermione si acum incerc cu disperare sa-mi gasesc drumul. Acum descopar ce inseamna sa fii actrita cu adevarat" a povestit actrita nascuta in Paris.

"Hermione este atat de apropiata de cum sunt eu in realitate incat nu a fost nevoie de foarte multa pregatire pentru acest rol" a marturisit actrita de 21 de ani in Vogue pe coperta careia apare in numarul din iulie.

Emma Watson a debutat in rolul Hermionei din "Harry Potter" la 11 ani si a recunoscut ca prezenta permanenta pe platoul de filmare i-a rapit ceva din copilarie.


"Simt ca in ultimii 10 ani am dus o lunga batalie: am luptat sa am o educatie.Le-am provocat multe necazuri celor de la Warner Bros. Le-am facut viata grea pentru ca am vrut sa-mi continui studiile in paralel cu munca pe platourile de filmare" a afirmat actrita.
 

Emma Watson a confirmat luna trecuta dupa ce nu a mai frecventat bancile universitatii Brown, pe motiv ca este mult prea ocupata cu proiectele de film si moda, ca se va muta la o alta universitate, in toamna anului acesta.

Daniel Radcliffe in Vogue: "Emma este ca o sora pentru mine. Cand trecem prin momente dificile stim ca putem avea incredere unul in celalalt"

Ea a recunoscut ca a invatat multe despre industria filmului dar adesea si-a dorit sa fi avut o copilarie obisnuita.

"Uneori am simtit nevoia ca viata mea sa fie mai simpla, dar in restul timpului ma simt una dintre cele mai norocoase fete din lume. Am avut multe oportunitati de a invata, am cunoscut multi oameni, am avut ocazia sa calatoresc si sa vad locuri unice. A fost o copilarie putin diferita", a spus ea.

 

Pe Emma o puteti vedea in cinematografele din Romania pe 15  iulie in ultima parte din seria Harry Potter. In aceasta perioada actrita filmeaza la drama romatica - The Perks of Being a Wallflower care se va lansa in 2012.


Sursa foto: Vogue


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies