marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Drama prin care trece Catherine Zeta-Jones: actrita s-a internat din nou intr-o clinica specializata in tratarea tulburarii bipolare

Actrita galeza Catherine Zeta-Jones s-a internat, luni, din proprie initiativa, intr-o clinica specializata in tratarea sindromului maniaco-depresiv (tulburare bipolara), a anuntat purtatorul de cuvant al artistei.

Drama prin care trece Catherine Zeta-Jones: actrita s-a internat din nou intr-o clinica specializata in tratarea tulburarii bipolare

"Catherine s-a internat, din initiativa ei, intr-o clinica medicala", a declarat purtatoarea sa de cuvant Sarah Fuller. "Catherine a precizat deja, in trecut, ca s-a angajat sa urmeze tratamente, cu regularitate, pentru a-si administra starea de sanatate intr-o maniera optima", a adaugat ea.

Potrivit site-ului TMZ.com, Catherine Zeta-Jones a inceput luni tratamentul, care va dura 30 de zile.

Sindromul maniaco-depresiv, cunoscut si sub denumirea de tulburare bipolara, de care actrita galeza a dezvaluit ca sufera in 2011, se caracterizeaza prin schimbari extreme de dispozitie, de la depresii severe pana la episoade maniace, in cursul carora bolnavii tind sa aiba o dispozitie euforica, sa fie hiperactivi, agitati si fara sa simta necesitatea somnului. Totodata, in cursul episoadelor depresive, persoanele care sufera de aceasta tulburare sunt triste, se simt fara speranta, vinovate si/sau fara valoare si au un nivel scazut de energie.

Actrita galeza a fost deja tratata in stabilimente medicale specializate impotriva acestui sindrom.

 

Catherine Zeta-Jones a debutat in anii 1990, in musicalul "42nd Street", si a fost remarcata de Philip de Broca, care a distribuit-o in primul ei film, "Sheherezada" (1990). Primul rol important a fost Elena din "Masca lui Zorro" (1998), unde a jucat alaturi de Anthony Hopkins si Antonio Banderas. A jucat in numeroase filme cu succes la public, precum "Capcana pentru hot" (1999), "Chicago" (2002), pentru care a fost recompensata cu premiul Oscar, "Ocean's Twelve - Unsprezece + una" (2004), "Legenda lui Zorro" (2005) si "Fara Rezervari, Fara Retineri" (2007). Recent, ea a primit titlul de Comandor al Imperiului Britanic pentru serviciile aduse cinematografiei, dar si pentru activitatile caritabile desfasurate in Tara Galilor.


Cel mai recent film al sau, "Efecte adverse/ Side Effects", de Steven Soderbergh, a fost lansat pe marile ecrane in luna februarie. Actrita galeza va putea fi vazuta pe marile ecrane in acest an in filmul de actiune "Greu de pensionat 2/ Red 2", alaturi de Bruce Willis, Anthony Hopkins si Helen Mirren, care va avea premiera in Romania pe 9 august.

 

 

Sursa: Mediafax.ro
Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies