marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dupa discursul scandalos de la Globurile de Aur, Ricky Gervais a facut misto si de nunta regala!

Actorul de comedie Ricky Gervais nu s-a putut abtine sa nu faca bascalie, pe blogului lui, de nunta dintre printul William si Kate.

Dupa discursul scandalos de la Globurile de Aur, Ricky Gervais a facut misto si de nunta regala!

A luat peste picior intreaga pregatire a nuntei regale, dar nu l-a uitat nici pe David Beckham. Pentru cine avea o nedumerire de ce renumitul actor de comedie nu a fost invitat la nunta explicatia este simpla - nu s-a putut abtine sa faca cateva referiri amuzante legate de marea zi.

“I-am trimis printului Harry, azi, un text si m-am oferit sa-i scriu un speech amuzant de cavaler”, a scris Gervais pe blog. “Mi-a zis ca e in regula, nu are nevoie. Hmmm... Daca as fi auzit ca va vorbi despre Holocaust sau cine stie ce alt c…t l-as fi dat in judecata. I-am amintit sa nu poarte vreo rochie simandicoasa”.

Si asta a fost doar inceputul. “Acum serios vorbind, imi place foarte mult Harry”, a continuat Gervais. “ Imi plac si William si Kate, le doresc tot binele din lume. Dar pe bune! Ce e prea mult e prea mult! Cine sunt toti astia care au venit de prin toata lumea ca sa faca cu mana catre doi oameni pe care abia ii vad de la o distanta de cateva sute de metri? Dumnezeule, cred ca ar trebui sa ma abtin. Pare ca toata lumea si-a luat o zi libera!”.

Actorul de comedie nu l-a uitat nici pe David Beckham. “Toata lumea zice ca David a inceput sa arate ca mine. M-am simtit flatat pana cand mi-am dat seama ca numele meu era folosit ca o insulta”, a spus Gervais.

Nu e prima "lovitura" a lui Ricky Gervais care, la decernarea Globurilor de Aur in acest an, i-a ridiculizat pe Angelina Jolie, Johnny Depp, Robert Downey Jr. si Steve Carrell.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies