marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

E regele de la Hollywood, castiga 30 de milioane de dolari pe an! Vezi cele mai bune 10 roluri ale lui Brad Pitt!

Sa fii Brad Pitt e visul oricarui barbat: atragator si dupa 40 de ani, de success, cu Angelina Jolie de brat. Nu e doar un sex-simbol spun unii.In curand il vom vedea la Cannes cu «Tree of Life» al lui Terrence Malick. Vezi aici cele mai bune roluri ale lui  Brad Pitt.


E regele de la Hollywood, castiga 30 de milioane de dolari pe an! Vezi cele mai bune 10 roluri ale lui Brad Pitt!

 

 

10. Kalifornia

 

“Kalifornia” este un film destul de vechi si in nici un caz extraordinar, de care oricum n-au auzit multi. Chiar daca productia in sine nu a fost fantastica, Brad reuseste sa-si joace bucata al naibii de bine! Fiind un criminal psihopat, un “redneck” imbracat in haine zdrentaroase, nu foarte inteligent si cu o barba neingrijita, Pitt interpreteaza de parca s-ar fi nascut intr-o rulota. Se pare ca rolurile de barbat periculos (eventual cu ceva dereglari de natura psihica) il prind foarte bine.

 

 

 

 

9. The Curious Case of Benjamin Button

 

Multi au spus ca Pitt nu a impresionat cu aceasta interpretare. Insa daca stam sa ne intrebam cata lume este cu adevarat capabila sa fie credibila in rolul unui copil care se naste batran, purtandu-si personajul prin toate etapele vietii, avand in tot acest timp o trusa intreaga de machiaj pe fata, s-ar putea sa ne limitam la degetele unei singure maini. Rolul a fost unul dificil, necesitand empatie, intelegere si complexitate, fiindca nu e chiar floare la ureche sa te pui intr-o situatie in care nimeni n-ar putea fi vreodata.

 

 

 

 

8. Interview with a Vampire: The Vampire Chronichles

 

Din fericire, Brad Pitt nu a sclipit decat la figurat in “Interviu cu un vampir”! Filmul a reusit sa induplece chiar si persoanele care nu gusta povestile intunecate si dramatice cu creaturi ale noptii. Insa Brad a atins coarda sensibila tocmai pentru ca si-a facut personajul sa fie atat de uman, in ciuda conditiei sale aparte. Torturat de dorinta sfasietoare de a-si pastra ultimele trasaturi de om si de a nu deveni un monstru, durerea sa aproape ca devine tangibila.

 

 

 

7. Burn after Reading

 

Brad este in esenta un actor de drama, sexy, misterios si vesnic cu o alura de “baiat dur”. Nu si in “Burn after Reading”, un rol foarte diferit de toate celelalte ale sale. Cine si-ar fi imaginat ca Pitt poate fi atat de amuzant imbracat intr-un antenor de sport nu prea destept si pe alocuri putin cam...gay!?

 

 

6. Inglorious Basterds

 

Brad Pitt surprinde din nou! In primul rand, nu multi dintre noi si l-ar fi imaginat intr-un film de Tarantino. In al doilea rand, nimeni nu si l-ar fi inchipuit intr-un asemenea rol, cu toate ca este greu (odata ce ai vazut filmul) sa-ti imaginezi pe altcineva in locul sau! Tarantino a spus despre Locotenentul Aldo Raine ca este “the principal Basterd, the head honcho Basterd, most Inglourious of all Basterds “, adica cel mai cel din neamul sau. Si a avut dreptate!

 

 

 

 

5. Twelve Monkeys

Oamenii privesc filmul lui Terry Gilliam ca fiind un puzzle prea complicat si cu prea multe piese pentru a fi rezolvat. Insa daca incerci sa-l pui cap la cap poti descoperi ca este un film foarte interesant, inteligent si nu in ultimul rand amuzant! Faptul ca Pitt intra atat de bine in rolul unui tanar tulburat dintr-un ospiciu este aproape infricosator!

 

 

 

4. Legends of the Fall

Este de apreciat ca s-a descurcat asa de bine intr-un rol de inceput, pe vremea cand aborda interpretari destul de romantice. Chiar daca ulterior a trebuit sa treaca “probe” mult mai grele, personajul lui Tristan i-a venit ca manusa!

 

 

 

3. Snatch

Este adevarat ca nu a fost numai meritul lui Pitt faptul ca a avut de jucat rolul absolut genial al unui tigan boxeur, insa nu stiu cine ar fi putut sa rosteasca toate acele replici cu un accent mai neinteligibil decat el!

 

2. Se7en

Majoritatea celor care ajung sa intruchipeze personajul cel bun, nu reusesc decat sa ii traseze acelasi contur plat, al omului fara personalitate, cu o singura trasatura de caracter: sufletul mare si iertator. Insa Pitt imbina naivitatea sarmanta cu accente intunecate, secrete bine-ascunse si un final complet neasteptat, dar tragic.

 

 

 

1. Fight Club

Oricat de bine ar fi jucat in celelalte roluri ale sale, nimic nu se compara cu “Fight Club”. Brad Pitt a reusit sa-l transforme pe Tyler Durden intr-un personaj iconic al noilor generatii, un punct de reper in istoria cinematografiei. Chiar daca nu a luat nici un Oscar pana acum, este remarcabil cum Pitt reuseste sa aiba un impact atat de mare doar cu ajutorul unui rol secundar.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies