marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Evadare dintr-un spital de nebuni in Hangover 3: cum va arata continuarea de la Marea Mahmureala

Producatorii de la Marea Mahmureala 2 , Warner Bros vor modifica digital tatuajul controversat de pe fata personajului jucat de Ed Helms!

Evadare dintr-un spital de nebuni in Hangover 3: cum va arata continuarea de la Marea Mahmureala

Entertainment Weekly scrie ca studiourile americane ar putea ajunge in aceasta situatie pentru a rezolva conflictul cu artistul de tatuaje care i-a dat in judecata pentru ca au folosit tatajul creat de el pentru Mike Tyson fara acordul sau. Astfel desenul de pe fata lui Ed Helms ar putea fi modificat.


Nu este insa cea mai tare veste din aceasta saptamana pentru filmul cu Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) si Doug (Justin Bartha).


Marea Mahmureala 2  este pe cai mari in aceat moment peste ocean unde a devenit cea mai de succes comedie interzisa minorilor a tuturor timpurilor iar partea a treia e doar o chestiune de timp.

Zach Galifianakis a povestit deja pentru revista Rolling Stone ca Hangover 3 va avea loc intr-un spital de nebuni.  "Partea a treia va avea o intriga care deviaza de la primele doua parti. Personajul meu trebuie sa fuga dintr-un spital de nebuni"  a dezvaluit acesta.

„Partea a treia ar fi un bun final. Tot ce as putea sa spun despre asta- si eu nu am discutat inca nimic cu actorii - este ca nu urmareste acelasi tipar, ci am venit cu o noua idee”, a spus regizorul Todd Phillips.


Marea Mahmureala 2  a adunat 343 de milioane de dolari din bilete in intreaga lume.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies