marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Evolutia celor mai sexy barbati de pe planeta in ultimii 26 de ani: cum au schimbat filmele sex simbolurile 

In ultimii 26 de ani, prestigioasa revista People ne-a incantat cu topurile celor mai sexy barbati din lume. De la Mel Gibson, primul actor care a primit acest titlu si pana la Bradley Cooper, cel mai sexy barbat din lume in 2011, unii dintre cei mai mari actori ai Hollywood-ului au fost inclusi in topul organizat de cunoscuta revista americana.

Evolutia celor mai sexy barbati de pe planeta in ultimii 26 de ani: cum au schimbat filmele sex simbolurile

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!


Cu o singura exceptie, John F. Kennedy, Jr., numit cel mai sexy barbat de pe planeta in 1988, in fiecare an au castigat actori cu multa priza la public si carisma, care au impresionat publicul in anul respectiv cu filmele lor.


Din cele 26 de editii ale topului, numai Johnny Depp, Brad Pitt, George Clooney si Richard Gere au reusit sa obtina de doua ori titlul. Insa in 1988, John F. Kennedy reusea, la doar 38 de ani, sa obtina titlul de cel mai sexy barbat de pe planeta, acesta fiind cel mai tanar castigator.
 

La polul opus, Sean Connery  ajungea in 1989 sa ii eclipseze pe starurile mai tinere si castiga la 59 de ani titlul ravnit de toti actorii de la Hollywood.  Actorul de origine scotiana este cel mai in varsta barbat castigator al acestui titlu.

 

Topul alcatuit de revista People a devenit o traditie la Hollywood si a le-a oferit multora dintre cei inclusi pe lista o crestere considerabila a popularitatii si un pas inainte in cariera.


Sursa foto: People



Modifică setările cookies