marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Exclusiv: avem dovada ca Ashton Kutcher si Demi Moore nu vor mai forma un cuplu

Nu sunt Mama Omida. Nici vreo ruda saraca a lui Carmen Hara. Nu mi se confeseaza Ashton si nici nu-mi plange pe umar Demi. Sunt Cainele din Rezervor, dar am un grafic irefutabil (=de necombatut). 

Exclusiv: avem dovada ca Ashton Kutcher si Demi Moore nu vor mai forma un cuplu

articole relationate

Exclusiv: posterele rup tacerea

Exclusiv: posterele rup tacerea

Aventuri in sala de cinema

Aventuri in sala de cinema

Animest 1-6. Colectia de postere

Animest 1-6. Colectia de postere

   Scurta recapitulare a realitatii: Ashton Kutcher are acum 33 de ani, partenera sa oficiala, Demi Moore 48. Cei doi formeaza un cuplu din toamna lui 2005, iar in 2010 au fost aproape de o despartire atunci cand Ashton a calcat pe bec cu o foarte tanara domisoara (21 de ani). Acum se aude ca recenta achizitie din Two and A Half Men a dat-o de gard iarasi si tot cu o tipa mult mai tanara decat el (20 de ani).


   Se despart sau nu Ashton si Demi? 

   Studiind filmele lui Ashton, relatiile lui de pe marele ecran si varsta partenerelor din film, Cainele din Rezervor are un sigur raspuns: da! Asa cum veti constata mai jos, Ashton si-a inceput cariera cu cateva comedii adolescentine sau romantice in care a impartit ecranul cu actrite mai tinere sau de varsta foarte apropiata de el. Pe Marla Sokoloff o iubea de la distanta in Dude, Where’s My Car? Cu Britanny Murphy impartea o luna de miere dulce-acrisoara prin Europa in Just Married. Pe Tara Reid incerca sa o vrajeasca, desi era fata sefului in My Boss’s Daughter, iar pe Zoe Saldana o cucerise deja, dar tatal ei interpretat de Bernie Mac ii dadea ceva de furca in Guess Who

   Ashton a schimbat macazul in 2005. In anul in care a debutat relatia sa cu Demi, a inceput sa imparta ecranul cu actrite din ce in ce mai coapte decat el. In 2005 in A Lot Like Love cu Amanda Peet, mai in varsta decat el cu 5 ani. Apoi in 2008 in What Happens in Vegas cu Cameron Diaz, cu 6 ani mai mare decat el. Apogeul cinematografic a venit in 2009 cu Spread unde a filmat scene de sex alaturi de Anne Heche, actrita cu 9 ani mai mare decat el.

   Dar din 2010 vremurile s-au schimbat iar. Cam pana atunci a durat perioada in care Ashton a dorit femei mai in varsta in viata lui, personala si profesionala. Scandalurile din 2010 si 2011 se potrivesc cu alegerile sale cinematografice: in 2010 Ashton lucra la Killers cu Katherine Heigl, o actrita de aceeasi varsta cu el, iar anul acesta aparea No Strings Attached in care Ashton traia o poveste de amor cu Natalie Portman, mai mica decat el cu 3 ani. 



   Concluzia e inevitabila: Ashton Kutcher a trecut de perioada in care il interesau femeile mai mature decat el. Demi, get over it.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies