marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Familia regala britanica, o banda de MAFIOTI! Acuzatii violente aduse de noul film despre moartea Dianei!

Vineri a fost prezentat oficial la Cannes unul dintre cele mai controversate documentare din acest an - Unlawful Killing al regizorului Keith Allen.

Familia regala britanica, o banda de MAFIOTI! Acuzatii violente aduse de noul film despre moartea Dianei!

Filmul, care reia tema mortii printesei Diana, prezinta familia regala ca pe o banda de mafioti, scrie Daily Mail.

Interzis in Marea Britanie, Unlawful Killing a creat deja valuri cu cateva zile inainte de festival cand s-a aflat ca prezinta o poza socanta realizata de un paparazzo imediat dupa accidentul mortal suferit de Printesa Diana in 1997.

"Filmul il numeste pe printul Phillip, sotul Reginei,un psihopat care a orchestrat moartea Dianei iar Regina este catalogata ca un gangster cu tiara" a fost reactia presei britanice dupa premiera documentarului care nu va fi difuzat in Anglia. 

Miliardarul Mohammaed Al Fayed, al carui fiu, Dodi a murit odata cu Diana a finantat bugetul de 2.5 milioane de lire al documentarului. Omul de afaceri este cunoscut pentru atacurile dure catre familia regala britanica.

Regizorul Keith Allen crede ca cei din Casa de Windsor au scapat usor cu crima pentru ca nu au fost anchetati pentru accidentul Dianei.

"Fotografia facuta Dianei imediat dupa accident nu este inclusa in film pentru a soca, nu este fotografia unei femei pe moarte, este o dovada ca era in viata" a explicat Allen una dintre cele mai violente imagini din film.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies