marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Festivalul de Film de la Berlin 2017. Cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu. GALERIE FOTO

Festivalul de Film  de la Berlin isi deschide portile joi, 9 februarie, pentru inca o editie de exceptie si, ca in fiecare an, pe covorul rosu se anunta a fi prezente cateva dintre cele mai mari vedete ale lumii.
Festivalul de Film de la Berlin 2017. Cele mai spectaculoase aparitii de pe covorul rosu. GALERIE FOTO
GALERIE FOTO CU CELE MAI TARI IMAGINI DE PE COVORUL ROSU

Festivalul incepe joi cu proiectia filmului in avanpremiera mondiala a peliculei "Django", primul film al francezului Etienne Colmar, despre legenda jazzului tiganesc Django Reinhardt si persecutarea familiei sale de catre nazisti. Ceremonia de gala, la care vor fi acordate prestigioasele premii ale Berlinalei, inclusiv Ursul de Aur, va avea loc la 18 februarie. In competitia oficiala concureaza 18 filme - dintre care 17 sunt premiere mondiale. Printre ele figureaza si lungmetrajul ''Ana, mon amour'', in regia lui Calin Peter Netzer, care are deja in palmares un Urs de Aur, obtinut la editia din 2013 a Berlinalei cu filmul ''Pozitia copilului''.

Ziua 2:

Richard Gere si iubita sa, Alejandra Silva


Ziua 1:

Toni Garnn, fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio, a fost de departe, aparitia serii la ceremonia de deschidere. Intr-o rochie aurie, modelul parea asemeni unei statui de Oscar, cu aceeasi eleganta si o statura impozanta.





Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies